На 30 ноември 2017 година ще се проведе мащабна конференцията на тема Онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv.

На конференцията ще присъстват над 300 участници и ще се разискват 28 актуални теми от дигиталния свят. Почетни гости на конференцията ще бъдат кметът на Пловдив – Иван Тотев, както и председателят на Търговско-промишлената камара в Пловдив – д.и.н Добрина Проданова.

Continue reading

Еvent-marketing, или събитиен маркетинг. Всеки ден информационна лавина от всякакви съобщения, оферти, реклами и други подобни се срива върху съвременния човек. За повечето от нас това не е нищо повече от комуникационен спам.

Continue reading

BTL мероприятията всяка година се радват на нарастваща популярност сред различните компании, а мнозина смятат, че организирането им не е толкова трудно. Въпреки това, един или двама души просто не могат физически да подготвят и реализират повече или по-малко амбициозен проект на подходящо ниво.

Continue reading

Контент маркетинг е маркетингова технология за създаване и разпространение на популярно съдържание за привличане на целевата аудитория. Задачата на технологията е да подбуди потребителя към целеви действия, да го въвлече във вашия сценарий на реализация.

Continue reading

Организацията на тиймбилдинг е чудесен начин да отпразнувате рождения ден на компанията по оригинален и нестандартен начин, рожденият ден на шефа, стартирането на нов проект и т.н. Тиймбилдинг е фективна програма за разкриване потенциала на служителите, подобряване на екипната работа и повишаване духа на целия екип!

Continue reading

Мечтата на всяко момиче е да бъде най-прекрасната булка. За да направите вашата сватба незабравима само с приятни емоции, а не безкраен стрес, ви подготвихме списък с някои препоръки за  бъдещата булка.

Continue reading