Контент маркетинг е маркетингова технология за създаване и разпространение на популярно съдържание за привличане на целевата аудитория. Задачата на технологията е да подбуди потребителя към целеви действия, да го въвлече във вашия сценарий на реализация.

Continue reading

Организацията на тиймбилдинг е чудесен начин да отпразнувате рождения ден на компанията по оригинален и нестандартен начин, рожденият ден на шефа, стартирането на нов проект и т.н. Тиймбилдинг е фективна програма за разкриване потенциала на служителите, подобряване на екипната работа и повишаване духа на целия екип!

Continue reading

Мечтата на всяко момиче е да бъде най-прекрасната булка. За да направите вашата сватба незабравима само с приятни емоции, а не безкраен стрес, ви подготвихме списък с някои препоръки за  бъдещата булка.

Continue reading

Ще ви представим наблюдаваните сватбени тенденции за 2017 година. 

Концепция и стилистика

Излизането от класическите сватбени тържества към по-персонализирани празници е една от новите сватбени тенденции за 2017 година, отразяваща в своята концепция характера на булката и младоженеца, която виждаме в последните няколко години, не може да не ни радва.

Continue reading

Тиймбилдинг: На кого е нужен? Видове тиймбилдинг. Как работи това? Човекът е бил и си остава основен ресурс във всеки бизнес. Използването на този ресурс възможно най-ефективно е задача на всеки мениджър. Но човекът е една сложна система.

Continue reading