Модерни и удобни, мъжките дънкови якета са винаги актуално решение за вашия аутфит. Подходящи за преходните сезони като пролетта, и през 2023 г. те са решение, с което винаги ще изглеждате и ще се чувствате отлично. Ето защо да ги добавите към гардероба си още днес.

mujko-qke

Дънковото яке в исторически план

От създаването си преди повече от сто години до днес,  дънковото яке е удобна и предпочитана част от облеклото. Също като дънките, е създадено като работна дреха. Някога е било решение за гардероба на шофьорите на камион, което много бързо напуснало кабината и започнало да се носи от много хора не само в САЩ, но и превзело сърцата отвъд океана. Разбира се, жените не пропуснали да си откраднат този тип дреха от мъжкия гардероб. Днес и тя, и той носят дънковото яке и изглеждат добре и модерно. То е дреха, която определено има вечен статут на модната сцена и винаги ще е актуална.

Какви модели дънкови мъжки якета има?

Те могат да са с мека подплата или без, във всякакви цветове и дизайни. Едно е задължително: страхотният любим деним, от който са изработени. На Bolf.bg ви очаква във всякакви разновидности, сред които всеки мъж може да открие своите предпочитани модели. Има както такива в класическо синьо, така и дизайни в черно или пък сиво, преливащи нюанси, индиго и други решения. Налични са както традиционни дънкови якета с класически джобове в предната горна част, яка и закопчаване с копчета, така и модели с ципове, капси, текстилна качулка и ръкави, мека подплата. Който и модел да изберете, едно е сигурно – няма да сбъркате и той ще се превърне в любима дреха, която ще ви служи дълго и вярно и ще изглежда отлично. Освен това, номерацията е подходяща за всеки и предлага да откриете предпочитания от вас модел в точния размер, който носите.

С какво да носите дънковото яке?

То е супер гъвкава и адаптивна дреха, която се съчетава с много други любими облекла. Освен това, е идеална за т.нар. носене на пластове. Отдолу тениска, отгоре риза или анорак и отгоре – якето. Винаги можете да махнете или добавите нещо в зависимост от времето. Нещо, което отива много на дънковото яке е и качулката, която можете да добавите с анорак или риза в изчистен минималистичен модел. Дънковото яке е пръв приятел на чино панталоните, които са със спортно-елегантно излъчване. Освен това, си отива идеално с бялата тениска. Добавяте чифт черни джинси към нея и якето и сте готови да покорите ежедневието с добър стил. Можете да го носите и със спортен панталон тип джогър и любимите си кецове. Отива идеално и на индиго джинси. Освен това, ако изберете модел дънково яке с по-софистицирано излъчване, можете да го носите с риза и дори вратовръзка. Просто добавете спортно-елегантен панталон и риза и заложете на вратовръзка със същата визия. Комбинирайте с чифт мокасини или челси ботуши. За по-студените дни, заложете на дънково яке с подплата, тъмни джинси и ботуши и пуловер с висока яка. Можете да добавите палто отгоре, ако е по-студено – и ще изглеждате страхотно.

Супер модерно и удобно, дънковото яке е от тези дрехи, които са винаги актуални. Отиват на всеки мъж и могат да се носят по толкова много начини. С тях изглеждате добре и се чувствате комфортно, докато побеждавате успешно поредните предизвикателства на ежедневието. Добавете дънковото яке към гардероба си и бъдете готови – то ще се превърне в любима и предпочитана дреха за всеки ден

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • twenty + 18 =