Кога хората се нуждаят от бърз кредит онлайн

Винаги се случват непредвидени ситуации, в които възниква необходимостта от пари в брои, с които да си решим проблема. В голяма част от случаите хората теглят бърз заем онлайн за покупка на техника и електроуреди, ремонт на дома, както и за покритие на всекидневните нужди или до заплата.

Доста често се наблюдават и случаи на теглене на бърз кредит онлайн при възникнали здравни разходи или ходене на желаната почивка.

Какви са условията за кандидатстване

Всеки нов потребител на услугата по отпускане на бърз кредит онлайн на Cash Credit трябва да премине през следните прости стъпки:

  1. Създаване на нова регистрация или влизане в съществуващ профил.
  2. Разглеждане на актуалните оферти и предлагани индивидуални условия.
  3. Попълване на личните данни и банкова сметка.

Кандидатстването е изключително елементарно и се изисква да сте пълнолетни български граждани и да имате валидна лична карта. Няма значение размера на доходите Ви, Вашето ЦКР и т.н.

Когато изберете необходимата оферта за онлайн бърз кредит, предварително се вижда размерът на месечните вноски, лихвеният процент и срока за погасяване на задължението. Препоръчително е също, преди да кандидатствате, предварително да се запознаете с общите условия на кредитната институция.

Нуждаете се от интернет достъп, компютър или телефон и съвременен браузър, чрез който да заредите сайта на CashCredit.

Какви суми се отпускат

бързи кредити Кеш КредитПогрижили сме се да осигурим широк диапазон от минимални и максимални суми за бързо отпускане, с които да покрием голям обхват от внезапно възникнали парични нужди на клиентите си. В тази връзка, при нас можете да получите финансиране от 500 лв. до 4000 лв. и то директно в банковата си сметка, без необходимост от посещение на наш офис.

Ние сме коректна кредитна институция и задълженията при нас се погасяват в срокове от 3 до 24 месеца, при равни месечни вноски и напълно фиксирана лихва. Условията ни са напълно прозрачни и достъпни по всяко едно време на сайта, така че можете подробно да се запознаете с тях дори още сега.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • 15 + 11 =