Вие сами определяте колко дълбоко ще се потопите в темата на вашата сватба: дали тя ще се проявява във всички етапи на сватбения ден или понякога ще напомня за себе си с отделни действия или акценти.

Ще разгледаме основните моменти, в които можете да разкриете темата на вашата сватба.

  1. Дрехи и аксесоари. Разбира се, на първо място, трябва да имате предвид образите на главните герои – на булката и младоженеца, както и свидетелите и водещите. Не е задължително да превръщате тематичната сватба с костюмиран празник, темата на вашата сватба може да се прояви в определени детайли – украсата на косата, в букета или елементи от дрехите. Близките приятели може да помолите да се придържат към определения дрескод. На останалите гости може да раздадете тематични отличителни знаци непосредствено в самия ден – това могат да бъдат малки значки, бонбониери, ленти, шалове и т.н.
  2. Купуване на булката. В Интернет има много тематични сценарии на купуване. Можете да изберете подходящ за вас или да го стилизирате според темата на вашата сватба.
  3. Регистрация. Ако направите изнесен ритуал ще имате възможност да промените формата на церемонията по своему.
  4. Сватбена разходка. За сватбената фотосесия трябва да изберете места, които са най-подходящи за темата на вашата сватба. Препоръчваме ви предварително да подготвите реквизита за създаване на тематични фотографии.
  5. Украса на залата и столовете. Голяма част от времето гостите ще прекарат в празничната зала, затова на избора на заведение и украсата трябва да се обърне специални внимание.

 

temata -na- vashata -svatba-4temata- na- vashata- svatba-3

 

6. Сватбеният автомобил и неговата украса. В зависимост от стила на вашата сватбена тема, можете да изберете: ретро автомобил, луксозна лимузина, впечатляващ нестандартен транспорт. Можете да се обърнете към професионален дизайнер, който ще създаде тематична украса за сватбената кола според вашите желания.

7. Развлекателна програма. Трябва заедно с водещия да разработите сценария тържеството. Особено внимание следва да се обърне на: встъпителната реч ( тя ще настрои присъстващите гости на нужната вълна), конкурси (задачите и наградите могат също да носят тематичен характер), шоу програмата.

8. Музика. За някоя тема тя може да няма особено значение, а за друга да е от основно значение. Във всеки случай тя трябва да бъде разнообразна, защото на гостите ще им омръзне часове наред да слушат едно и също нещо.

9. Меню. Обсъдете със заведението вариантите на сватбеното меню. Тематиката на сватбата може да се прояви не само в самите ястия, но и малки детайли от празничната маса10. 

10. Торта. Професионалното изпълнение на сватбената торта ще се запомни от всички не само с добрия вкус, но и с нестандартния външен вид.

11. Сватбени аксесоари. Както е известно, стилът се проявява в малките неща, затова не забравяйте аксесоарите: сватбените чаши, възглавничките за пръстените, пожелания, покани и т.н. Особено внимание трябва да отделите на поканите, защото те създават първото впечатление за вашата сватба.

 

 

temata -na -vashata- svatba-1temata- na- vashata- svatba-2

12. Бонбониери. На гостите ще им бъде много приятно освен положителните емоции да получат като подарък нещо материално. Например, малки комплименти в тематично оформени малки бонбониери.


Ние ценим Вашето време … 

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • fourteen + 20 =