Реклама и PR

Реклама & PR

РЕКЛАМА И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА 

Реклама и PR Пловдив София Варна


Ние сме тук за Вас, за да организираме Вашата успешна PR & Рекламна кампания.

Реклама и PR  – Рекламна кампания – Независимо дали се нуждаете от промоционална брошура или телевизионна рекламна кампания,  ние ще Ви помогнем да изберете правилното решение за Вашия бизнес, за да сте сигурни, че всяка стотинка, дадена от Вас за реклама, е употребена по най-добрия и ефективен начин. Ако не знаете какво точно е вашето рекламно решение и дали изобщо се нуждаете от определен тип реклама, просто ни се обадете и ние ще Ви помогнем в избора. 

Както при рекламата, така и при  PR- ът, нашата роля на специалисти е да подготвим най-подходящата кампания за Вашият продукт, съобразена с Вашия бюджет като работим заедно за по-доброто представяне на Вашите продукти и услуги в медиите.

DREAM AGENCY – Организираме, следим и направляваме Вашата Рекламна кампания и PR.

Ние ще проучим Вашия потенциален пазар, ще разработим съобщение за него, а след това ще Ви помогнем да изберете ефективен и възможен метод да го представите на потребителите.

Свържете се с нас за органзииране на РЕКЛАМА КАМПАНИЯ И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА | Услуги

Dream Agency – осмели се да мечтаеш и незабравяй, че ние можем да ти помогнем да си на върха!


Как да се свържа с агенцията

 

 

 


Помощ:

Какво е PR ? – Връзки с обществеността, също Пъблик рилейшънс, съкратено ПР и разговорно пиар (от английски Public Relations, PR) е поле, занимаващо се с поддържането на публичния имидж на известни или публични личности, организации и програми.

Какво е РЕКЛАМА ? – Реклама (от френски réclame, от латинското reclamo, „извиквам“) в бизнеса е форма на маркетингова комуникация, която има за цел да окуражи, убеди или в някои случаи тя дори манипулира (това обикновено бива възприемано в негативен аспект) аудиторията (зрители, читатели или слушатели, и т.н.) да предприеме или да продължи да предприема определено действие.