Ще ви представим наблюдаваните сватбени тенденции за 2017 година. 

Концепция и стилистика

Излизането от класическите сватбени тържества към по-персонализирани празници е една от новите сватбени тенденции за 2017 година, отразяваща в своята концепция характера на булката и младоженеца, която виждаме в последните няколко години, не може да не ни радва.

В новият сезон ни очаква още повече индивидуалност и смели решения!

Камерни сватби

Svatbeni- tendentsii -za -2017-1

Ако преди време сватбите при повечето младоженци се асоциираха с пищно тържество от няколко стотин гости, в последните няколко години се наблюдава предпочитание към камерните празници, на които присъстват само членовете на семействата и близки приятели ( не повече от 40 гости). Това позволява да направите вашия празник по-индивидуален, домашен, пълен със семейна топлина и уют.

Една локация

Svatbeni -tendentsii -za -2017

Събиране в хотела, Дома на младоженците, фотосесия на няколко места, банкет извън града – този формат на сватба включва голям брой пътувания на сватбения ден, който „изяжда“ много време, усложнява организацията и тайминга. В новия сезон е по-добре да се откажете от всичко това и да проведете сватбения ден на едно място. Това дава възможност на двойката да се съсредоточи върху празника и да прекара деня вместо в задръствания, в общуване с близките хора.

Не трябва да си мислите, че сватба, проведена на едно място от началото до края ще бъде скучна и по-малко динамична. Тъкмо обратното, ако предварително съставите таймига, подготвите няколко зони за всяка част от сватбата, измислите развлекателна програма, която да включва в себе си не само тостове и танци, но и активни развлечения за гостите, сватбата ще премине весело и без излишни нерви. А и да се поддържа определен стил на едно място ще бъде много по-лесно.

Уют

Уютният стил не е само селски или еко. Напротив, колкото по-малко вашата сватба бъде обвързана към някой конкретен стил и колкото повече персонализирани детайли има, толкова по-уютна и топла ще се получи атмосферата на вечерта.

Организирането на празник във формат семейна вечеря е една от все по-предпочитаните сватбени тенденции за 2017 година, където всички гости и младоженците са седнали на дълга маса, заобиколена от топлината на свещите. Спокойна музика, спокойна атмосфера, интимни разговори – това са нещата, които ще направят вашия празник незабравим!

Съвременна елегантност

Класическият сватбен стил още държи своите позиции, но в новия сезон се открива от другата страна. Съвременна класика – това е лекота, въздушност, нежност и елегантност. Така, че най-доброто решение за любителите на класическата сватба ще бъде във вила или хотел извън града, където има възможност за провеждане на фотосесия и церемония под открито небе, а вечерята в изискан аристократичен интериор на свещи.

Новите сватбени тенденции за 2017 година обаче не изключват в никакъв случай избор на тема за вашата сватба. Можем да ви бъдем полезни с това със статията „Tемата на вашата сватба – в какво може да се прояви“, а вие сами ще прецените коя тема ще бъде най-подходяща за вашето сватбено тържество.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • 2 + fifteen =