Както всяка една фирма, така и ние често си взаимодействаме с други фирми за доставка на материали, сътрудничество и др. В нашето ежедневие често контактуваме с фирми, освен за тези неща също така, за да подобрим нашите продукти или услуги. Вижте какво се случи и в тази рекламна кампания с флаери:

Миналият месец проведохме една рекламна кампания, за която ни трябваха огромно количество флаери. Тези флаери трябваше да ги подпечатаме, защото съдържаха промоция, която е валидна само ако покажат дадения флаер.

Говорим не просто за 100-200 флаера, а за 20 000 броя. Тогава потърсихме в интернет фирма, която предлага индивидуална изработка на дизайн на печат. Също така имахме и друго изискване – трябваше печатът да може да подпечата по 10 000 флаера. И така да вземем два печата общо за кампанията.

Разгледахме няколко фирми за онлайн печати, които предлагаха тези неща, но не бяхме убедени в качеството на продуктите, затова решихме да се поразровим още.

Попаднахме тогава на Модико България – немска фирма, използваща екологични технологии за изработка на печати. Печатите им носиха международна награда и си казахме най-вероятно ще са качествени, да опитаме.

Свързахме се с тях, оказаха се много разбрани. Разпитаха ни каква точно ще е кампанията, дадоха ни препоръки за печата и ни предложиха няколко варианта за дизайн. Много се чудихме кой да изберем – те всичките бяха хубави. Спряхме се на един и го поръчахме.

Определено много стилен печат и много хубаво се отпечатваше на флаерите. Не вярвахме, че ще издържи да подпечата всичките ни флаери, но останахме очаровани. Успяхме на всички флаери да сложим печат и даже можехме и още.

Искаме да благодарим на Модико България за коректното отношение и техните онлайн печати. За следващата ни кампания няма да търсим друга фирма.

 

Ние ценим Вашето време … 

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • 3 + seven =