Рекламна кампания на Certa Medical за подбор на медицински персонал в чужбина със съдействието на DREAM AGENCY в няколко града на България.

Certa -Medical -logo

Certa GmbH познава проблемите, но и успешните решения, в развитието на съвременните тенденции в сферата на търсенето и предлагането на медицински персонал от всяко ниво и всяка професионална насоченост и компетентност. „ЧОВЕКЪТ Е ПО-ВАЖЕН ОТ ВСИЧКО”. Това е девизът на Certa Medical, чиято цел и отговорност е да удовлетвори желанията и потребностите на клиентите си, за да може да гарантира грижливото обслужване и всеотдайно отношение към всеки пациент.

Certa- Medical -1.docx

През 2016 година Certa Medical предприе голяма рекламна кампания за подбор на медицински персонал за работа в Гърция и в други съседни страни. Компанията се довери на Dream Agency за организацията и осъществяването на рекламната кампания. Тя се състоя едновременно в гр. София, гр. Пловдив и гр. Варна. Квалифицирани промоутъри бяха позиционирани пред най-големите медицински заведения в градовете и запознаха медицинските служители с условията за работа. Рекламната кампания на Certa Medical премина успешно и всички подготвени рекламни материали бяха раздадени на заинтересованите медицински служители.


Ние ценим Вашето време … 

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • fifteen − seven =