Организирането на новогодишен празник е едно от най-интересните и увлекателни направления в организирането на празници, затова този вълшебен празник с нетърпение очакват всички хора!

Novogodishen-praznik (2)

Организиране на новогодишен празник

Както показва практиката организацията за Нова година започва още от есента. Всеки се стреми да организира запомнящ се новогодишен празник, коледно парти или корпоративно събитие.

В обществения живот организацията на празниците е на първо място. През този период почти всяка компания и фирма се стреми да поднесе на своите сътрудници освен подаръци, и приятен сюрприз във вид на корпоративно коледно парти,  новогодишен празник. И затова в навечерието на настъпващата Нова година , организирането на новогодишен празник се асоциира с един вид състезание за най-добрите услуги и изпълнители.

Обръщайки се към DREAM AGENCY във всеки един етап от подготовката на празника ще намерите подкрепа и квалифицирана помощ. Ние ще създадем за Вас незабравими мигове на вашия новогодишен празник, организацията на което ще преминава в максимално комфортни условия.

Ние с лекота ще ви пренесем в една вълшебна приказка, изпълнена с тържествени интересни развлечения, игри, конкурси, шеги, представления на известни и любими изпълнители.

Организирайки вашият новогодишен празник, ние ще предвидим всички детайли!

  1. Ще съставим оригинален сценарий за вашето новогодишно парти.

От това, дали ще празнувате новогодишния празник със семейство и приятели, или организирате корпоративен празник, ще зависи сценария на празника. В нея могат да се включат изпълнения на известни артисти, музикален съпровод от известни диджеи, огнено шоу, заря и други шоу изненади.

DREAM AGENCY предлага многообразни уникални празнични услуги, една от които е организация на корпоративен новогодишен празник. Най-интересни от тях са изпълненията на известни певци и състави, актьори от голямата сцена, известни водещи, комици, творчески екипи.

  1. Ще намерим подходяща зала и ще се погрижим за красива украса.

Ние пресъздаваме приказни декорации, можем да украсим залата с балони, цветя, платове и други материали, според тематиката на събитието. При организиране на новогодишния празник отчитаме персоналните особености на гостите, от количеството гости зависи и мястото на вечерта. То може да бъде луксозен салон, уютно кафене, или извън градска къща, където непременно в разгара на празника ще надзърне Дядо Мраз и неговата внучка Снежанка.

  1. Ще предложим разнообразно и вкусно меню

След изясняване вкусовете на клиента, специалистите на DREAM AGENCY са готови да ви осигурят най-апетитните блюда за вашия новогодишен празник.

Организирането на новогодишен празник съвместно с  DREAM AGENCY винаги е много забавна и позитивна работа. Всичко се случва в ракурса на доброто, уважението и комфорта.


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.