Преди да започнете с организацията  на вашия празник, Ви съветваме първо да съберете така наречения „семеен съвет“, за да изясните какъв трябва да бъде сценария на вашия празник.

praznik

Поканете близки приятели, роднини, всички тези, които вече имат опит с подобни мероприятия и на което мнение държите. Обсъдете с тях формата на празника, т.е. как искате да видите своя празник – традиционен или оригинален.

Няма нужда да обясняваме какво е традиционен формат. А за оригиналния (екслузивния) формат на празника, ще кажем няколко думи.

Оригиналния празник – това е измислен сценарий на тържеството. Важно е да се има предвид следното: ако вашите гости са хора, възпитани в традициите (възрастта няма значение), или  почти не се познават един с друг, или са просто ваши колеги в работата, университетя, бизнеса, с които вашите отношения са само приятелски и нищо повече, то формата на мероприятието  не трябва да буди съмнения – това трябва да бъде традиционен празник. В противен случай вас просто няма да ви разберат.

Но, ако вашите гости са хора са свързани със силно приятелство, ако те се разбират с „половин дума“, ако те са разкрепостени до границите на вашите морални принципи, креативни са, имат нестандартно мислене, обичат да превръщат всяко мероприятие в комичен фарс (в добрия смисъл), всички карти за празника са в ръцете ви, трябва ви оригинален сценарий за тържеството.

Съберете най-активните, обсъдете предстоящото мероприятие, измислете сценарий и определете среща с водещ. Но първо, компетентно и възможно най-точно формулирайте как искате да видите своя празник и какво в него задължително трябва да присъства, и какво категорично не трябва да присъства. Постарайте се възможно най-точно да  охарактеризирате  компанията, степента на нейната разкрепостеност, границите, до които може да стигнат шегите. И колкото по-пълна, и най-важното достоверна е вашата информация, толкова по-точно водещия ще попадне в настроението на гостите и в момента на тържеството той ще стане за вас свой човек, значи и празника ще премине на „ура“.

Отнесете се към това сериозно. Повярвайте, времето похарчено от вас за организацията на мероприятието, ще ви се върне с лихва при правилно избрана тоналност на празника, а това е ключът към успеха!


 Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.