Коледно парти на фирма „Оргахим АД“ – Русе. Оргахим АД – Русе е известна като една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.

Orgahim -logo

През месец декември „Оргахим“ зарадва своите служители със страхотно Коледно парти, а  организатор на събитието беше Dream Agency. Празникът се проведе в родния град на фирмата – Русе. Служителите бяха посрещнати в ресторант на известен хотел в града. Празничната украса, вкусните ястия и многото забавления направи Коледното парти незабравимо.

Orgahim

Черешката на тортата на фирменото Коледно парти бе Руслан Мъйнов. Актьорът влезе в ролята на водещ на вечерта като зарадва служителите на „Оргахим“ и с няколко скеча. Руслан Мъйнов е и много добър певец. Така той се включи в Коледното парти и с изпълнения на песни от репертоара си. Типично в негов стил, актьорът влезе перфектно в темата и накара служителите на „Оргахим“ да се смеят от сърце на вицовете, които разказа на тема майстори и ремонти.


Ние ценим Вашето време … 

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • five + eight =