Първият сватбен танц на младоженците е един от най-ярките моменти на сватбеното тържество. Подчертавайки значението на традицията, двойката се старае да внесе ярки и запомнящи се нотки в своя първи сватбен танц.

Като цветно допълнение към танца могат да послужат различни видове специални ефекти, които да го украсят и да му придадат още по-тържествено значение. Специалните ефекти в сватбения танц се използват в най-яркия и кулминационен момент от номера. Ето някои предложения как да украсите своя сватбен танц:

Балони. Красив и много лесен начин да украсите сватбения танц. И ще изглежда много романтично! По желание на младоженците, въздушните балони могат да бъдат напълнени с лъскави гирлянди и конфети.

svatbe-tanc-s-baloni-1

 Розови листенца. По време на изпълнение на сватбения танц, гостите могат да вземат участие в това романтично действие. Посипвайки младоженците с розови листенца, те не само украсяват сватбения танц, но и спазват традицията. Листенцата от рози символизират щастие и любов!

svatben-tanc-s-rozovi-lista

Конфети. Един от най-красивите специални ефекти, които се използват за първия сватбен танц. Светещи и дълго въртящи се цветни конфети и гирлянди, придават на сватбения танц ефект на приказен дъжд, който не оставя равнодушен никой от присъстващите. Сватбеният танц може да се украси с конфети с помощта на специална машина за конфети.

svatben-tanc-s-konfeti

Дим. Разсейващ се дим, тежък пълзящ дим в момента на сватбения танц е незабравима и очарователна картина! А бавният, чувствен танц в мъгла, е завладяващ и позволява на всички присъстващи да се потопят в атмосферата на мистериозната магия.

При изборът на всеки един от тези ефекти за сватбения танц е важно предварително да се уговори момента на посипване розови листенца, брой конфети, доставка на дим, тъй като е важна безопасността на гостите и младоженците.


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.