Събитийният мениджър (Event-manager) се занимава в организацията и провеждането на различни мероприятия: фирмени събития, конференции, обучения, тренинги, празници, партита и т.н.

Very busy business

Той е отговорен за разработването на идеи, съставяне на сценарий, избор на място за провеждане и персонал ( артисти, музиканти, сервитьори и други лица), информацията за гостите и други организационни задачи.

Ще се опитаме да ви опишем по най-краткия начин животът на събитийния мениджър.

Кафето – най-добър приятел

За много от нас кафето практически е единствения проверен с годините начин да се събудим. Капучино, лате или класическо черно, кафето прави утрото бодро и ни настройва на работна вълна.

Винаги на линия

Като организатор на събития, той винаги е задължен да работи по безумния график 24/7, а смартфона през по-голяма част от времето е като продължение на ръката му.

Балансиране

Работата на събитийния мениджър включва в себе си управление едновременно на няколко неща, както и на хора. За да се получи събитието добре, трябва да балансира между задачите и да намира равновесие, дори когато, на пръв поглед, това изглежда невъзможно.

Постоянно на път

Самолети, влакове, автомобили … те са винаги в движение. Понякога прекарват повече време в хотели отколкото в дома си.

Живот под стрес

Когато сроковете са надвиснали над главата на събитийния мениджър, доставчиците не вдигат телефоните, клиентите прехвърлят разговорите, а площадката се затваря за една седмица преди събитието, да изпитваш стрес е обичайно нещо. Понякога дори изглежда, че работата ги довършва, но те са професионалисти и държат всичко под контрол.

Супер сила

Дори и в критическа ситуация, събитийния мениджър може да намери изход, използвайки своята супер геройска сила.

 Сънят е за слабаци

Когато в списъкът със задачи има хиляда и една, време за сън просто не остава. Здрав осемчасов сън не са виждали от години.

Около изкушения

Оказвайки се на парти след напрегнат ден, изкушението да пийнат чашка безплатен коктейл е много голямо. Тук важното е да се увличат, защото все още ги чака работа.

Екип – мечта

Екипът на събитийният мениджър е второто му семейство, защото те прекарват много дни и нощи заедно. Щастливи са да работят рамо до рамо с майсторите на техния занаят, чийто пример ги вдъхновява всеки ден за нови трудови подвизи и победи.

Удовлетворение от работата

Работата носи невероятно удоволствие, когато те влагат цялата си енергия е постигане на резултати. В проектите те вкарват цялата си душа, всеки ден създавайки удивителното малко чудо, наречено събитие.


Ние ценим Вашето време … 

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • 3 + eight =