Свети Валентин е любим празник на много хора. Всеки, чието сърце е изпълнено с любов, копнее за този ден, за да изрази чувствата си по специален начин. Ние ви предлагаме няколко оригинални идеи.

sveti-valentin (2)

Как да изненадате любимия човек на Свети Валентин

За да изненадате своя любим човек на Свети Валентин, станете по-рано сутринта, излезте на улицата и направете снежен човек. На гърдите му прикрепете сърце с  името на вашата половинка.

Направете колаж от снимки, които изобразяват най-щастливите моменти от живота ви (празници, рожден ден, Нова година или просто интересна разходка). Допълнете композицията с балони и остроумни коментари. Готовият колаж поставете в рамка, която може да направите и сами.

Вашият възлюбен е пълен с идеи и планове, иска да успее във всичко и да постигне много. Съставете за него личен хороскоп, в който задължително всички негови мечти ще се сбъднат.

Ако имате много щастливи моменти, свързани с музикални композиции, направете символична колекция от песни, запишете ги на красиво оформен диск като подарък за Свети Валентин. Любимият човек ще го слуша, например, в колата и ще мисли за вас.

Друг начин да изненадате любимия човек 14 февруари. Отидете в неговият офис в елегантен тоалет и му занесете любимото ядене, приготвено от вас с любов. Тази обедна почивка ще се запомни за дълго!

Вашият любим е непоправим прагматик и за него романтиката е чужда. В такъв случай  за Свети Валентин му организирайте една спокойна вечер без излишни приказки и смях по телефона с приятелки, без „сапунени опери“ по телевизията. Пригответе му любимото, дори и не толкова изискано ядене и погледайте заедно неговия любим филм.

Скрийте подаръка и съставете за любимия човек „карта на съкровища“. Отбележете в нея местата в жилището, където той трябва да изпълни някакви задачи. Например, насочете го към шкафа с вазата, където ще има табелка „постави букета във вазата“ ( ако сте уверени, че той ще донесе цветя). След това го насочете в стаята, където той трябва да запали свещи и т.н. Вашият неволен любител на куестове непременно ще оцени такъв сюрприз на Свети Валентин и, разбира се, подаръкът, който вой накрая трябва да намери.

Купете и за двамата розови очила. Уговорете се, че ще ги слагате винаги, когато между вас възникнат някакви малки жизнени неприятности.

 Успех!!!sveti-valentin (3)


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.