Били ли сте някога в ролята на Дядо Коледа? Разбира се, че ви се е налагало. И чувал с новогодишни подаръци да купувате в навечерието на новогодишните празници също ви се е налагало.

Christmas -gifts

 

И да си мъчите главата с вечните въпроси „Какво да купя за родителите, за приятелката, за колегата……“ и т.н. из дългия списък, също ви се е налагало. От година на година, запазвайки същия кръг на общуване, отговорите на тези въпроси стават все по-сложни. Не се отчайвайте! Ние ще ви дадем някои съвети за целта.

Christmas -gifts (3)

5 Правила при избор на новогодишни подаръци

  1. Направете списък на вкусовете на всички, на които смятате да подарявате новогодишни подаръци. Може дори да им предложите да попълнят шеговита анкета от няколко въпроса:

Коя е любимият ви цвят?

Вашето хоби?

Вашето отношение към домашните любимци?

Вашата мечта?

Вашето любимо ястие?

Любимият аромат?

Страните, които бихте искали да посетите?

Вашето жизнено кредо? и т.н.

 

Отговорите на тези (и други въпроси) ще ви помогнат в избора на новогодишни подаръци.  Подхождайте нестандартно към решението на въпроса! Измислете неочакван и нестандартен новогодишен подарък. Но не оставяйте всичко за последните дни. За да бъдете оригинални в избора на подарък, ще ви трябва време.

  1. Разходете се спокойно и без да бързате по магазините. Постарайте се да намерите материално въплъщение на вашия списък. През този ден не купувайте нищо! Както казват мъдреците „С новата идея трябва да се преспи“. И само тогава, когато мозайката от списъка с предложения и реалното търговско предложение са в един конкретен образ – отидете и купете подарък!
  2. Задължително се погрижете за опаковката! Тя трябва да съответства не само на новогодишната тематика, но и на съдържанието, на подаръка в нея. Помнете, опаковката оформя първото впечатление, както за подаръка, така и за подаряващия.
  3. Не се опитвайте да купите подаръци в едни ден за всички роднини и близки. Освен, че ще бъдете ужасно изморени от дългото гледане на подаръци, вие задължително ще пропуснете нещо.
  4. И последното правило: правете всички новогодишни покупки с любов! На чисто подсъзнателно ниво, човека на който подарявате чувства как сте избирали подаръка за него, с цялата искреност на душата, или просто за да сложите отметка в списъка с подаръци за Коледа.

Christmas -gifts (2)

Приятно пазаруване и успех в избора на новогодишни подаръци!

И преди да завършим ще ви дадем страхотен бонус към тази статия, която ще ви бъде ужасно полезна: „Как да украсите дома си за Коледа ? 16 идеи за коледна украса“

 


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.