През месец януари фирма Aurubis Bulgaria, с помощта на DREAM AGENCY, организира фирмено парти за своите служители. Фирменото събитие се проведе в гр. Велинград, на което присъстваха около 100 служителя от всички отдели на фирмата.

Aurubis-firmeno- party

Фирменото парти на Аурубис България продължи два дни. През първия ден служителите от Аурубис се насладиха на релаксиращи СПА процедури в един от най-добрите хотели във Велинград. Вечерта се отдадоха на парти с DJ, шоу програма с анимация за гостите, много танци и вкусно хапване, разбира се. Чудесното фирмено парти продължи до малките часове на нощта, а на следващия ден служителите отново се отдадоха на релаксиращи процедури.

Медодобивният завод на Аурубис Групата в България се намира в региона на Средногорието. Той е построен през 1958 г. и се състои от четири основни производствени единици: металургично производство, рафинерия за катодна мед, производство сярна киселина и обогатителна фабрика. Днес в нея са ангажирани 845 служители. 

За периода от приватизацията на компанията през 1997 г. до края на 2015 г., за модернизиране на производството и опазване на околната среда са инвестирани над 540 млн. евро, за което са връчени редица отличия, сред които “Инвеститор в опазване на околната среда” (2015 г., Българската агенция за инвестиции).

Компанията се грижи за своите служители, и не само. Аурубис България осъществява дарения за общините Пирдоп и Златица на стойност 600 000 лв. за проекти в сферата на образованието, спорта, културата, развитие на млади таланти, хора в неравностойно положение, здравеопазване.


Ние ценим Вашето време … 

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • five × 2 =