Наръчник за начинаещи Организатор на концерти?

 За да организира правилно концерт и да получи от това не само морален, но и финансов резултат, организатора трябва да притежава някои вътрешни качества. Имайки като запас минимум … 

Как да организираме концерт

Наръчник за начинаещи Организатор на концерти?

Наръчник за начинаещи

За да организира правилно концерт и да получи от това не само морален, но и финансов резултат, организатора трябва да притежава някои вътрешни качества. Имайки като запас минимум, Вие трябва да създадете максимум.

Ораганизаторът е гениален мислител, съчетаващ в себе си човек-бунтар и човек- комуникатор.

 Един от най-важните компоненти е вътрешното предчувствие за необходимата на зрителя тенденция. Тук е много важна логката и умението да чувстваш потребността. Вие няма да поканите на рок концерт феновете на фолка?

Второто качество е умението да правите анализ, за да може концерта, който планирате, да има достатъчна аудитория и да не излезе на минус, т е. Групата да не събере достатъчно зрители за залата, или вече малко да е омръзнала на публиката.

Музикалното течение по което ще плавате е изключително Ваш избор. Да кажем нещо повече, в шоу-бизнеса Вие сами можете да създавате мода. За да се зададе направление, мениджъра – организатор трябва да притежава воял и желание да действа. Разбира се, професионалната инициатива е всесилна.

Умението да се планира и съчетава правилна последователност на действията също е неразривна част от организацията на концертната дейност. Вие трябва да реагирате инстинктивно на случващото се и бързо да се ориентирате в променящите се ситуации.

Както е казал един професионалист в шоу-бизнеса: «Не мислете за това, как да го направите, а просто вземете и го направете». Не се страхувайте от грешки!

Сега към изброеният коктейл от качества ще добавим и комуникативността. Организаторът трябва да може да общува и да предразполага към себе си, тъй като в неговите задачи влиза и това, да се договори с много и съвършенно хора. В това ще Ви помогне съчетаването на постоянство, откритост и чувство за хумор.

И така, организаторът е човек ан действията. А пред действен човек нищо не може да устои: пред него се разрушават величествени планини и си отварят път могъщи океани.

Ако сте решили да организирате концерт, нека Вашия девиз да бъде: «Виждам целта, не виждам препятсвия»


 Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.

 Организатор на концерти