SPORT DEPOT е българска верига за спортни стоки, официален партньор на SPORT 2000 International.

 

Тук можете да откриете повече от 100 световно известни марки, над 30 000 спортни стоки, разнообразни решения за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол и много други.

SPORT DEPOT предлага най-голямото разнообразие от топ марки, гарантира бързо и добро обслужване, предлага изгодни промоции и кампании с гарантирано добри цени. Всеки сезон SPORT DEPOT предлага иновативни и ексклузивни продукти за спорт на добри цени онлайн, както и в магазините в цялата страна.

В SPORT DEPOT Ви очакват много идеи за спорт и активен начин на живот, впечатляващо разнообразие от спортни стоки и добри оферти за маркови продукти.

 Раздаване на флаери промоутъри

През месец декември SPORT DEPOT организира мащабна рекламна кампания в гр. Пловдив, свързана с големи празнични намаления и промоции. DREAM AGENCY бе част от изпълнението на кампанията, а резултатите не закъсняха. В периода на промоцията много потребители посетиха Ретейл парк- Пловдив, където се намира магазина на SPORT DEPOT в гр. Пловдив, и се възползваха от страхотните предложения.

 Уебсайт: http://www.sportdepot.bg/

Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации