Промоутъри и хостеси под наем

Промоутъри и Хостеси 

Промоутъри и Хостеси за София, Пловдив, Бургас, Варна и страната.

 

BTL Услуга реклама - Промоутъри Пловдив

Сега повече от всякога фирмите се нуждаят от BTL услуги– те повишават продажбите. Наблюдава се, че фирмите- дори и по-големите компании ограничават бюджетите си за обикновената реклама като телевизия, външна реклама, радио и печатна. Те обаче инвестират повече в дейности, насочени към увеличение на продажбите като промоции, насърчаване на продажбите, нови продукти и подобни.

Поради финансовата криза компаниите първо ограничават бюджетите за различни външни услуги като PR и реклама. Това се случва и никой не може да го промени.

Въпреки това според някои проучвания пазарът на BTL услуги се очаква да се увеличава всяка година. Това е така защото, ако например един клиент преди е харчел 100 лв. за билборд той получава само познаваемост, но не непременно и продажби. Но ако похарчи 100 лв. за промоутъри, които приканват клиентите да влязат в магазина, резултатите са различни. В този смисъл BTL има късмет точно поради финансовата криза.

Няма бизнес, който да не се нуждае от BTL услуги. Те са най-подходящи при:

  • Сезонно намаление,разпродажба
  • Ново зареждане (магазини за дрехи, обувки)
  • Пускане на нов продукт на пазара
  • При спад в продажбите на дадена стока
  • Откриване на нов търговски обект
  • За поддържане на интереса към вече разработена стока, обект
  • Промоция по повод юбилей
  • Информиране на широката маса за събитие
  • При предизборни кампании

 

BTL (bellow-the-line) Реклама промоции, дегустации, семплинги, раздаване на листовки(флаери), презентации, събития на обществени места, томболи, игри с награди, демонстрации, раздаване на флаери ….

Промоутъри, които ще презентират Вашите продукти  са специално подбрани от нас – интелигентни, добре изглеждащи, обучени как да продават и комуникативни млади хора.   Ако се чудите следното: „Как да рекламирам успешно моите стоки и услуги?“,  „Как да ги представя пред потенциалните си клиенти?“ „А от къде и как да намеря нови клиенти?“  – Отговора е пред очите Ви!


Промоутъри за Вашите промоции, дегустации и семплинги от DREAM AGENCYпромоутъри за пловдив

Промоутъри под наем – В момент на динамични промени на пазара, много фирми осъзнаха силата на промоциите. Промоцията е дейност извършвана от промоутери, които имат за цел да представят и покажат по най-добрия и ефектен начин дадена стока или услуга. Промоутърите са атрактивни жени и мъже, осъществяващи директна връзка с крайният клиент и подтиквайки го да опита или закупи нов или наложен вече продукт, с цел да се убеди в положителните му качества.

Dream Agency разполага с подбран екип от квалифицирани промоутъри. Можете да изберете най-добрите за Вас и Вашият бизнес. Ние можем да дадем професионална консултация отностно промоциите, да я организираме изцяло, като това ще спести много нерви и време на Вас и екипът Ви. Dream Agency работи активно с всички големи тъговски вериги, бензиностанции и МОЛ-ове. Поради разнообразието от услуги извършвани от компанията ни, можем да ви съдействаме и с придружаващите промоциите дейности- изработка на презентационни и рекламни материали, изработка на щандове, изработка на работно облекло на промотиращия екип. При всяка промоция се извърша сериозен контрол от наша страна отностно качеството на услугата, което гарантира максимално високи резултати.

ЕКИПЪТ ни предлага ДНЕВНИ и НОЩНИ ПРОМОЦИИ !

Промотирайте стоките си с нас – доверете се на професионализма!


Хостеси за Вашите промоции, дегустации и семплинги от DREAM AGENCY Хостеси под наем Пловдив

Хостеси под наем- Всяко събитие изисква допълнителен персонал за посрещането и настаняването на гостите Ви. За целта са Ви необходими опитни и добре изглеждащи момчета и момичета.

Ние Ви предлагаме топ Хостеси под наем. Хостесите на Dream Agency предлагат ВИП посрещане, настаняване и изпращане на гостите на спортни събития, концерти, фирмени партита, коледни банкети, промощандове, дегустации, официално откриване на обркти, лични празници като рождени дни, имени дни, сватби, абитуриентски балове и др. Хостесите притежават: приветлива външност, изискани маниери, отлични комуникативни умения, правилен изказ, опит в рекламната и промотърската сфера, умения за справяне в трудни ситуации,

 ВИП хостесите на DREAM AGENCY са Вашия надежден партньор, на които можете да се доверите!

 


Как да се свържа с агенцията