Основното правило за сюрприз е той да предизвика буря от емоции. За да се досетите, трябва да изхождате от нейния вкус, желания и характер.

Но  сюрприз в никакъв случай не означа да и купите нещо, което тя иска от много време. По-добре и подарете емоции, те са много по-ценни от вещите. За да бъде сюрпризът наистина такъв, изберете момент, когато нищо не отвлича вниманието на приятелката ви. Ето и няколко идеи, как да организирате празник-изненада за вашата приятелка с малко средства.

Кутия с изненади. Подарете красива подаръчна кутия, като я напълните с пеперуди, балони, цветя или друг сюрприз.

Syurpriz

Сюрприз с балони. Балоните може да сложите в голям кашон или да ги закачите над вратата така, че да не паднат. Сутринта, когато приятелката ви се събуди и отвори вратата ще бъде засипана от красиви балони. Този сюрприз ще бъде оценен от момиче с хумор.

Syurpriz-2

Много пожелания. Измислете пожелания с нейното име, разпечатайте ги на обикновена хартия. Залепете ги по целия и ежедневен маршрут.

Syurpriz-4

Поздравления на асфалта. Припомнете си детството и направете празничен надпис с тебешир на тротоара. асфалта или на стената на къщата отсреща.

Поздравления на билборд. Наемете билборд за реклама и поставете на него нейна снимка с пожелания. Приятелката ви непременно ще оцени този сюрприз.

Syurpriz-11

Букет от пари. Ако смятате да и дадете пари, вместо стандартен букет, подарете и букет от балони със скрити между тях пари, бонбони и др.

Syurpriz-12

Запис на песен. Запишете смешна песен с приятели и поздравете приятелката си.

Syurpriz-16

Игра на боулинг. Запазете предварително пътека за игра на боулинг, за да не се налага приятелката ви да чака ред на рождения си ден. Може да поканите и приятели за да ви е по-весело.

Syurpriz-0

Поздравително стихотворение. Спомнете си всички важни за вас дати, събития, прякори, вицове и включете всичко това именно в поздравително стихотворение. Може да го кажете устно или да го напишете.

Syurpriz-6

Бисквити с късмети. Може да ги изпечете сама и да поставите с тях различни късмети.

Syurpriz-3

Букет от бонбони или кутия със сладости. Букета може да си го направите сама, като купите всичко необходимо, или да го поръчате в специализиран магазин. Дори ако това е възрастна жена, тя ще бъде във възторг от голяма кутия, пълна с шоколадови бонбони, плодове и разни други сюрпризи. В кутията може да скриете допълнителен малък подарък.

Syurpriz-8

Огромни снежни скулптури. Ако приятелката ви има рожден ден през зимата, може да и направите празник-изненада, като и построите голям снежен човек или друга скулптура от сняг.

Syurpriz-7

Скрит подарък. Може да и организирате игра „намери подаръка“. За целта подгответе няколко малки подаръка. Подарете и първия в който има бележка , насочваща следващия и така докато стигне до основния подарък.

Syurpriz

 

Успех с изненадите!

И все пак ако се затрудните, ние сме насреща, заповядайте тук:

Парти “Изненада“  или  “Изненадай любим човек”

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • eighteen − seven =