Ако сте решили вашата сватба да има изнесен ритуал, задължително обърнете внимание на главния детайл на церемонията – сватбената арка.

svatbena-arka-2

Сватбената арка символизира небесния свод и в същото време е вход към новия семеен живот. Разположена зад младоженците, тя се намира в центъра на внимание на гостите. На фона на този ярък елемент от декора ще бъдат казани най-искрените думи и направени невероятно запомнящи се снимки. Последните постижения в декорацията с цветя позволяват да се изпълнят арки във всеки стил и посока. Всичко зависи само от концепцията за сватбата, желанието на бъдещите съпрузи и мястото, където те решават да обединят съдбите си.

Класическа сватбена арка

klasicheska-svatbena-arka

klasicheska-svatbena-arka-1

Тя е дървена или метална, украсена с цветя и/или драпирани с плат, безусловно, подхожда  всеки стил, затова е много популярна.

Класическа квадратна

kvadratna-svatbena-11

kvadratna-svatbena-arka-00

Арките на четирите опори поразяват с величие и лукс. Ако височината на конструкцията позволява, младоженците са разположени директно във вътрешността на арката. Украса от висящи цветя, летящи тъкани и/или кристали ще направят вашата регистрация незабравима.

Специална сватбена арка

bez-svatbena-arka-2

Elise and SageShangri-la CaribeRiviera MayaPlaya del CarmenMexico

bez-svatbena-arka

specialna-svatbena-arka

bez-svatbena-arka-1

Арка от купчини книги, vintage door или дори поставена лодка. Защо не, ако това ще подчертае избраната от вас тема на сватбата или ще направи акцент на вашата специална история на любов. Нека сватбената арка изразява характера на вашата двойка, вашите хобита. Важното е декора да бъде измислен така, че след много години вашите сватбени снимки да си останат стилни и съвременни.

Без сватбена арка

specialna-svatbena-arka-0

The wedding of Tiffany Palumbo and Kyle Chapman on Saturday, October, 27, 2012 at the Orlando Science Center in Orlando, Florida. Tiffany got ready at The Sheraton. (James Shaffer of PilsterPhotography.net)

bez-svatbena-arka-4

Симетрично разположени саксии с цветя или клонки от лоза, воал върху клоните на дърво, под сянката на което ще се извърши регистрацията, големи свещници – всичко това може да символизира сватбена арка. Важното е да се отдели мястото, където ще застане двойката на сватбената церемония. Тази опция ще ви помогне да освободите част от бюджета за други нужди и за провеждане на церемонията в сравнително малко пространство.

svatbena-arka

Освен за арката, трябва да се помисли и за декора на столовете и масата на регистратора. Тези елементи задължително трябва да бъдат в един стил и да изглеждат добре. Цветовите комбинации, драпериите, листенцата от рози, всичко това създава общото настроение на изнесения ритуал на вашата незабравима сватба.


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.