Рожден ден е един чудесен празник. Но, за съжаление, той е само един път в годината. А може и да е по-добре, защото ако беше по-често щеше да стане за нас ежедневия и нямаше да предизвика толкова много вълнение.

Happy-birthday

Ето някои идеи как оригинално да проведете вашия рожден ден:

  1. Прекарайте деня сам. Не канете никого. Купете или си пригответе нещо вкусно и с наслаждение хапнете и пийнете от любимите си храни и напитки. Запалете една свещ, намислете си желание и духнете свещта.
  2. Направете нещо необичайно. Нещо, от което се боите. Например, скочете с парашут, плувайте в дълбоки води. Може да не го правите сами, а да поканите и приятели.
  3. Направете си пътешествие с приятели. Може да отидете където пожелаете: в гората, планината, в друг град, друга държава, или някъде където не сте били, а отдавна мечтаете.
  4. Организирайте маскарад. Облечете на рождения си ден си ден вие и вашите гости като някои приказни герои. Самите дрехи вече ще придадат оригинална атмосфера на празника. Вашият рожден ден ще се запомни още повече, ако съставите малък сценарий с конкурси.
  5. Аквапарк е интересно място да празнувате вашия рожден ден. Там дори в студено време може добре да си прекарате. Посетете няколко водни атракции, а ако огладнеете, сигурно ще има наблизо къде да хапнете.
  6. Пейнтбол е добро развлечение и може да го направите точно на рождения си ден. Освен това се играе сред природата и ако се събере голяма компания, играта ще бъде невероятна.
  7. Може да отидете на ски или на пързалка. Много хора обичат да карат ски и да се пързалят, защо заедно с тях да не си спомните детството на рождения си ден.
  8. Отидете на сауна. Полезно е за здравето и може спокойно да си поговорите с приятели.

Изборът е ваш как оригинално да прекарате рождения си ден. Изберете този вариант, който именно за вас ще бъде най-приятен и ще се чувствате комфортно.

Направете вашия рожден ден незабравим!


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.