Реклама върху транспортните средства

 Рекламата върху транспортните средства ще ви спести пари и ще ви позволи да предвижите своята търговска марка в максимално широка среда. Рекламата върху транспорта е едно от направленията на DREAM AGENCY за разработване и реализация на рекламни клиентски кампании.

Реклама на рейсове транспортни средсваОбществения и личен транспорт е отлична площадка, която позволява да запазите място на нея на сравнително ниска цена.

Има различни възможности за реклама върху транспорта:

Реклама на спирките на обществения транспорт

На автобуси, тролеи, таксита и други транспортни средства може да се видят цветни изображения с рекламна информация. Те могат да бъдат нанесени по всички възможни начини – от залепването на стикери или хратиени носители по металните части или на стъклата, до аерография. В последния случай рекламата на транспорта ще бъде скъпа, но и ще се запази дълго време.

Реклами в салоните на автобуса

Салоните на автобусите или тролейбусите са място, където вашите потенциални клиенти прекарват доста дълго време. Това позволява на рекламодателя да улови вниманието поне за няколко минути, през което време пътникът да може да чете не само текста, но и да запомни вашата търговска марка, име на фирма или продукт, данни за контакт.

Главната особеност на транспортната реклама е динамиката, рекламоносителя постоянно се премества по града, което е по-действено, отколкото външната реклама на неподвижни носители. Рекламирането по транспорта засяга широка и разнообразна аудитория. Териториалния обхват на външната реклама на транспорта е много по-голям от този на статичната реклама. Рекламата на транспорта предлага голям избор на носители: реклама на маршрутките, автобусите, тролейбусите, трамваите, реклама в железопътния транспорт. Приемливия размер на носителя на рекламата позволява да бъде забележима, а също така да бъде поместена необходимата информация за стоката или услугата. Рекламата по транспорта ще забележат всички, и автомобилистите, и пътниците, и пешеходците.

Динамичната реклама на транспорта превъзхожда статичната като стойност. Стойността на рекламата на транспорта е 1,5-2 пъти по-ниска, отколкото аналогична статична външна реклама. Реклама върху транспортните средства – DREAM AGENCY

 


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации

раздаване на флаери София, Пловдив, Варна