Разлепване на плакати / обяви

Разлепването на обяви – това е най-лесният и най-рентабилен начин за реклама. Ние ежедневно срещаме подобни реклами на табла за обяви, по сгради, водосточни тръби, асансьори и други места. Нейния обхват е огромен, а целевата аудитория е най-разнообразна.

Реклама Билбордове ПловдивОсновната задача на разлепването на обяви е да се окаже в нужното време и на нужното място. Навременната оферта може да заинересова както състоятелния човек, така и хората с невисоки доходи. Благодарение на систематичното разлеване на листовки и периодичните обяви, в рамките на интересуващия ви район или квартал на града, можете да постигнете признания от страна на потребителите.

Да, разлепването на обяви не е подходящо за всеки, с успех ще се ползват само тези, които са в търсенето сред масите, тези, които са необходими тук и сега. Но потребностите на населението са толкова разнообразни, че практически всяка услуга ще намери заинтересован потребител. Разлепването на листовки – това е аналог на банера или плакатите, разположени по улиците на града, но нейната цена е много по-ниска, тъй като няма да ви се налага да плащате скъпо струваща рекламна площ.

Разлепването на обяви е универсален инструмент за съвременния бизнес и притежава всички необходими качества. Ниската цена, широкия обхват и бързия отклик, това прави този вид реклама една от най-ликвидните. Заявявайки в нашата компания тази услуга, вече на следващия ден тя ще започне да работи и да Ви води нови клиенти.

 


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.

Разпространение и раздаване на листовки