Празнична акция с раздаване на подаръци на New Life clinic в град Пловдив, първият ин-витро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазар.

Целта е правителството да предостави пълно финансиране на всички проведени асистирани репродуктивни процедури за една двойка, независимо от техния брой, до раждането на 2 деца. Специалистите в клиниката подхождат индивидуално към всеки пациент и обръщат внимание, както на медицинската страна на лечението на безплодие, така и на човешката и емоционална история на пациента. Затова много от пациентите поддържат връзка с лекаря, помогнал им да изградят своето семейството, дълго след края на процедурите си.

new life clinik 2

Водени от всеотдайността и любовта, с която помагат на пациентите си, на Цветница специалистите от New Life clinic иненадаха приятно гражданите и гостите на град Пловдив. Екипът на клиниката се довери на Dream Agency и заедно проведохме празнична акция на Главната улица в града. Нашите промоутъри дариха усмивки на децата като всеки малчуган получи подарък – шоколадово яйце и балон.

Слънцето по време благородната празнична акция беше с нас. То докара много семейства на Главната улица и така успяхме да зарадваме стотици деца. Оказа се, че много от тях, които срещнахме, са на този свят благодарение именно на екипа на New Life clinic. Щастливите родители изпращаха топли поздрави на специалистите на клиниката и благодариха от сърце за новия живот, с който New Life clinic ги е дарил.   

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • two × 1 =