Holiday Inn Пловдив е най-новият 4-звезден хотел в града. Мястото е оазис от лукс и комфорт в централната градска част.

hotel- Holiday- Inn- v -Plovdiv -0

Holiday Inn е част от глобалната хотелска верига ИнтерКонтинентал Хотелс Груп (IHG, чието мото е Great Hotels Guests Love (Страхотни Хотели, които гостите обичат). IHG има повече от 5000 хотела и приблизително 742,000 стаи в почти 100 страни по

hotel -Holiday- Inn- v- Plovdiv -9

През април месец 2017 година Holiday Inn  отвори врати и в гр. Пловдив. Хотелът, с подкрепата на Dream Agency, организира звездно откриване. Гостите на събитието, предимно бизнес партньори , бяха посрещнати в уютната обстановка на Holiday Inn. Изпълнителният директор преряза лентата, а квартет „Интро“ се погрижи музкиката да бъде перфектно съчетана с грандиозността и важността на откриването на хотела.

hotel -Holiday- Inn- v- Plovdiv -3hotel -Holiday- Inn- v -Plovdiv -1

Водещ на събитието беше певецът Орлин Павлов. Звездата се справи перфектно и дирижираше вечерта с лекота, благодарение на професионализма и опита си, воден от специално написан за събитието сценарий. Орлин Павлов поздрави гостите и с няколко свои песни, с които още повече приповдигна градуса на настроението.

hotel -Holiday -Inn- v - Plovdiv

hotel- Holiday- Inn- v- Plovdiv -2

hotel -Holiday- Inn- v- Plovdiv -4

Домакините от Holiday Inn положиха перфектни грижи за своите гости. След официалната част, поканените се насладиха на изискана вечеря в ресторанта на хотела.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • two × 4 =