Рожден ден или Нова Година, дипломиране и последният звънец,  спомняте си колко радост насят детските празници на всички участници? Подаръци, игри, забавления, вкусни изненади .Независимо от повода за празника, децата винаги искат да имат незабравим и магически празник!

detskite -praznitsi -2

Днес възможностите за организиране на детските празници са безкрайни! Въпреки това успешните, оригинални и колоритни тържества предполагат много компоненти: правилно разработена тема, висококачествени костюми и антураж, участие на професионални аниматори, уникална програма, подходящо място за празника и много други.

detskite -praznitsi -1

Детските празници никога не са били толкова интересни и разнообразни, както днес. Всъщност в момента има безброй различни агенции за организиране на събития, които са готови да поемат отговорно и истински професионално организацията на различни детски празници.

detskite- praznitsi -4

Служителите на тези агенция, аниматорите,  винаги са щастливи да предложат на своите клиенти развлекателни програми от различни мащаби. Сред тях са:

  • Игри с „животни“
  • Шоу с участието на герои от приказки
  • Развлекателни състезания с анимационни герои
  • Научно шоу с фокуси
  • Циркови представления на клоуни
  • Куклен театър и много други.

Организацията на детските празници, благодарение на аниматорите винаги преминава гладко, а децата си прекарват чудесно, забавлявайки се през цялото време.

Как се справим без аниматори, весели сценарии и отлични конкурси?

Има много причини да поръчате аниматори за деца: рожден ден, тръгване на детска градина, завършване на учебна година, Нова година, Деня на детето и др.

Какъвто и да е поводът, детето определено ще оцени поканените гости и приказните герои. Освен това, причина за поръчване на аниматори може да намерите и самостоятелно, трябва само да поискате да организирате веселба за своето дете.

Какво трябва да знаете за агенцията?

detskite -praznitsi -3

Като начало си струва да се отбележи, че клоуните трябва да идват от професионална агенция. Тя може да гарантира безопасността на децата, тъй като те ще бъдат под надзора на аниматори. Внимателни, отговорни хора – това са хората, които трябва да организират забавно събитие за най-малките.

Не забравяйте да проверите портфолиото на агенцията. Опитната агенция публикува ярки, информативни снимки, които разказват подробно за провеждането на детски партита. Портфолиото показва качеството на костюмите и хода на събитието. Много е важно костюмите на героите и тяхната игра да са реалистични. Само тогава децата ще повярват в тяхната правдоподобност, но ако не го направят, поне ще играят с интерес заедно.

detskite- praznitsi -5

Всяка стъпка от събитието трябва да бъде обсъдена заедно. Практически никога базовата програма не се реализира „от“ „до“. Почти винаги грижовните родители и организатори се опитват да променят сценария малко по своя преценка. И това е повече от разумно, защото те знаят всички вкусове на децата, особеностите на тяхното поведение. А опитните аниматори определено ще се съгласят с такива промени или напълно индивидуален сценарий.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • 3 × 2 =