Един от най-очакваните и приятни моменти в очакване на сватбата на булката е моминското парти. Пред бъдещите булки често възниква въпроса как да организират най-забавното моминско парти, оригинално и незабравимо.

mominsko-parti

Моминско парти

Днес има много варианти за всеки вкус, и всичко зависи само от вашата фантазия, както и от финансовите възможности.

Като начало трябва да определите броя на гостите, помислете искате ли да видите до себе си всички познати от женски пол или да се ограничите само с присъствието на най-близките приятелки. В този ден трябва да ви бъде комфортно, затова е по-добре да се обградите само с наистина близки хора.

НЕ СЕ СТАРАЙТЕ ДА УГОДИТЕ НА ВСИЧКИ, ВСЕ ЕДНО, ОТ ТОВА НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ. ПРИ ПЛАНИРАНЕТО НА МОМИНСКОТО ПАРТИ НАЙ-ДОБРЕ ПОМИСЛЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ ТОЧНО ВИЕ – СПОКОЙНА ВЕЧЕР В КОМПАНИЯТА НА БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛКИ ИЛИ НЕУДЪРЖИМИ ТАНЦИ В НЯКОЙ БАР?

Приятелките на бъдещата булка могат да играят значителна роля в подготовката за празника, а може и да решат да ви направят сюрприз, затова ще е добре да разберете дали ви подготвят нещо специално, или най-добре вие да се заемете с организацията на моминското парти.

Къде да прекарате моминското парти

Karaoke Club е идеален за тези, които обичат да пеят, може да се наеме отделна зала и да се организира за бъдещата булка концерт от нейните любими песни.  Нощен клуб и бар са идеални за любителите на нощния живот, може да се приготвят еднакви елементи по дрехите, които да ви отличават от останалите посетители. Танцово студио, където, например, можете да подготвите танцова изненада за булката и нейните шаферки на сватбата. Спа-салон е един чудесен вариант за спокойно моминско парти, което ще помогне на всички за сваляне на напрежението преди сватбата и малко разкрасяване. Сред природата може да се организира стилизиран пикник или разходка по реката с лодка. У дома е икономичен вариант за разумни бъдещи булки, може да се органиизра пижамено парти, заедно да изгледате любимите филми, да хапнете бонбони и да разговаряте цяла вечер.

РАЗБИРА СЕ, ВСИЧКИ ИДЕИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА МОМИНСКО ПАРТИ МОГАТ ДА СЕ КОМБИНИРАТ ПОМЕЖДУ СИ ИЛИ ДА СЕ ИЗПОЗЛВАТ САМОСТОЯТЕЛНО.

Какво да правим на моминското парти

На моминското парти, обикновено си спомнят минали приключения от живота на бъдещата булка, обсъждат се особеностите на семейния живот, и разбира се, поздравяват бъдещата булка.

За разнообразие, можете да рганизирате забавни конкурси за булката, да направите портрет на булката как ще изглежда след десет години, може също така да си спомните за бившите избраници на булката, да разпечатате техните снимки, да ги направите на хартиен самолет и да ги пуснете високо в небето. Може да организирате и интересен стриптийз.

Кога да бъде моминското парти

Моминското парти е по-добре да се организира една седмица или дори две преди сватбата, като правило, се избира петък или събота. Провеждане на моминско парти в навечерието на сватбата е доста екстремна идея, освен ако не планирате много алкохол и си организирате пижамено парти, или отидете на СПА, тогава вече ще помогнете на бъдещата булка да се отпусне и да не се тревожи за предстоящо събитие.

В пред сватбената суета в никакъв случай не трябва да се лишавате от прощална вечер във вид на моминско парти с приятелки, един незабравим и щастлив празник в компанията на любимите хора с помощта на DREAM AGENCY ® ще бъде залог към щастлив семеен живот.


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.