Караоке е много подходящо за развлечение само за тесен кръг приятели, обичащи едни и същи песни, прекарващи заедно голяма част от празниците, имащи свои празнични традиции, една от които е  – пеене на „караоке“.

Други варианти са изключени.

Сватби, рождени дни, годишнини и т.н. събития с голям брой гости, много от които се виждат за първи път, трябва да се откажат от това японско изобретение.

Ако все пак това „развлечение“ се появи на вашия празник, възможно е през добрата половина на вечерта да ви се наложи да слушате ревящи, стенещи, пияни „изпълнители“, лишени от слух, а заедно с това и чувство за мярка.

Кареоке на сватба

На тях силата на микрофона винаги ще им бъде слаб, те ще попадат в началото на песента само от втория или третия път, силно коментирайки своите пропуски. Броя на песните, изпети от тях, ще бъде в пряка зависимост от количеството, изпит алкохол, и горко на всеки, който се опитва да спре конкурса за най-лошото представяне на любимите популярни песни.

Естествено, че гостите, които не смятат такъв концерт за празничен подарък и които няма да бъдат във възторг от „чудесните“ вокални данни на караочните „славеи“ ще се отегчат и ще тръгнат из ресторанта. А някои дори може и да напуснат събитието без да се сбогуват.

В залата ще останат само 3-4 „златни гласове“, които благополучно ще провалят вашия празник до основи. А да се върне към замисления сценарий няма да успее и най-опитния водещ.

Ако някои толкова много искат да попеят на караоке, моля, оставете това за края на тържеството, като предупредите предварително всички гости на мероприятието, за да може те да решат дали искат да участват в този „концерт“ или не.

Успех!


 Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.