Kangoo Jumps звездата Кинга Себестиeн с открит урок в Пловдив на 7 Май

Кинга Себестиен е национален координатор, треньор и дистрибутор с изключителни права в Швеция, Русия, Норвегия и България.

 

Тя е инструктор по аеробика, фитбол и пилатес в продължение на 15 години. Кинга е и сертифициран личен треньор, диетолог и има богат опит при работа с деца, нуждаещи се от физическа подготовка. Фитнес програмата с Kangoo Jumps е нейният живот и е това, което я прави известна. Тя започва своята дейност в Швеция през 2010 г. и оттогава организира класове за тези, които искат да станат Kangoo Jumps инструктори.

Звездата на Kangoo Jumps пристига в България в началото на месец май и ще проведе сертификационен курс за Kangoo Jumps инструктори в Смарт студио Камато. На 7- ми от 19:00 часа ще напрaви първия си открит урок в гр. Пловдив, откъдето ще стартира и националното турне KJ fat burning Marathon Bulgaria 2015. Мястото, на което ще се проведе събитието KJ fat burning Marathon– Plovdiv е Retail park- Пловдив.

 В открития урок могат да участват както инструктори по Kangoo Jumps, така и любители на изключително модерния спорт. За да бъдете част от голямото събитие е нужно предварително записване на телефон: 032/ 207 029 или на 0988/ 933 101. Билетите за участие са на стойност 12 лв. В сумата е включен и наем на Kangoo Jumps обувки. Тези от Вас, които разполагат с лични обувки, също са добре дошли на открития урок.

KJ fat burning Marathon Plovdiv се организира от Dream Agency с подкрепата на Smart studio KAMATO – Пловдив.

Основни спонсори са IMG | Internet Media Group и Retail park- Пловдив.

Организиране на специално събитие | Event Management


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, BTL Промоции

Kangoo Jumps Plovdiv