Ще ви дадем някои идеи как да направите сами Валентинка за Свети Валентин и да изненадате любимия човек.

Валентинка със сърца

Разбира се, Валентинка със сърца, това е класика и винаги е актуална. Може да отдадете предпочитание на по-прости варианти или приложите всичките си умения, за да създадете уникална валентинка.

Valentinka-8

Valentinka-0

Valentinka

Valentinka-1

Valentinka-4

Valentinka-5

Valentinka-6

Valentinka-3

Валентинка шоколад

Направете нова обвивка на шоколад с цветна хартия. Колко сърца ще направите и какво ще напишете, решете сами.

Valentinka-9

Картичка пружинка

Valentinka-10

От снимките за вижда, че това не е толкова сложно. Направете два червени квадрата с размери 9 на 9 см. и начертайте сърце в спирала. Изрежете спиралата сърце и ще получите дълга лента., по-точно две ленти. И двете ленти завършват с малки сърца, които трябва да слепите.

След това изрежете от бял картон правоъгълник с размери 18 на 9 см. и прегънете по средата. Нашите пружинки трябва да залепим към вътрешната половина на картичката така, че цялата повърхност на първия кръг на спиралата да прилепне плътно към картона. И когатo вашия любим човек отвори картичката, от нея ще искочи малка пружинка от две сърца. Мило и много просто….

Ето още два лесни варианта.

Сърца от красива цветна хартия се залепват, захващайки предишното сърце. На снимката се вижда крайния вариант.

Valentinka-12

А на малката картичка сърце с малки букви може да напишете своето послание към любимия човек.

Кошнички във вид на сърце

Най-добре е да използвате разноцветен и двустранен картон. Вътрешните страни на „кошничките“ трябва да бъдат фиксирани с панделка и да напълните и двете половини с малки дражета и ядки в шоколад.

Valentinka-13

Валентинка – картина

Дървото може да изрежете от всякакъв вестник. Може също така да напечатате любовни стихове, така че фрагментарният текст също да бъде интересен. Изрежете две сърца, а може и птички, това е лесно. Обърнете внимание, че дървото е залепено между частите на рамката.

Valentinka-14

Valentinka-15

Валентинка в буркан

Лесно е. Вземете буркан с капачка и го напълнете с бонбони. За предпочитане е те да бъдат червени, розови и бели, които да съответстват на празничния цвят. Буркана можете да украсите по свой вкус.

Valentinka-16

 

Валентинка – пица

Както се казва „Пътят към сърцето на мъжа, минава през стомаха“. Ето защо момичетата, които споделят това мнение, както и мъжете, които искат да впечатлят със своите кулинарни умения, могат да се възползват от идеята.

Това е пица с форма на сърце. Можете да си купите готова пица и да изрежете от нея сърце, или сами да си я направите. Важното е да се задоволят предпочитанията за вкус на другата половинка.

Valentinka-17

Надяваме се, че всяка Валентинка, направена от вашите ръце за любимия човек ще бъде запомнена дълги години и ще ви напомня за вашата любов!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • 4 × five =