Професионален сватбен стилист-гримьор – ДА или НЕ? Отговорът е еднозначен- ДА!

svatben-grim

Избор на сватбен стилист-гримьор

Професионалният сватбен стилист-гримьор знае всички необходими способи и техники, ще ви помогне да създадете индивидуален образ, той задължително ще ви предложи да направите пробен грим и прическа, и след това безупречно ще го повтори в деня на вашата сватба. Така, че избирайки си професионалист, вие си обезпечавате душевно спокойствие, уникален сватбен образ и гаранция за страхотни снимки на вашата сватба.

Случва се вашият външен вид да не съвпада с видът грим, който сте си избрали. Тази грешка ще бъде избегната само от опитен специалист – той ще направи необходимите корекции  в съответствие с вашия тип външност, или ще ви посъветва за нещо съвсем неочаквано, но много подходящо за вас, предлагайки ви избор от няколко варианта.

 svatben-stilist

Избор на гримьор. Работата на гримьора може да се сравни с работата на художника, и всеки булчински грим може да се смята за уникално произведение на изкуството, изкуството make-up. Всеки майстор гримьор има портфолио, с което вие можете да се запознаете в интернет. При търсене на специалист – гримьор може също така да се възползвате и от съветите на приятелки.

Обърнете внимание, че професионалистът задължително ще използва само професионални козметични марки. Опитният специалист при срещата ще ви зададе въпроси за това, каква ще бъде вашата рокля и букет, ще има ли цветови акценти. Добрият специалист ще изпълни и гримът и прическата едновременно.

 svatben-fotograf

Много е добре, когато стилистът – гримьор работи в екип със сватбения фотограф. В този случай той отчита всички тънкости, касаещи сватбената фотография, в резултат на което вие ще получите прекрасни снимки. И обратното, ако избраният от вас фотограф препоръча конкретен стилист – гримьор, не пренебрегвайте препоръките, защото в този случай фотографа точно знае как работи именно този стилист-гримьор. Повярвайте, сватбеният фотограф, като никой друг, знае за сватбения грим – именно на него му се налага дълго и изморително да поправя пропуските на некачествения грим.

 


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.