Какви грешки на сватбите могат да се допуснат? Лятото е традиционно популярен сезон за сватби, но летните сватби крият в себе си някои подводни камъни, които могат да развалят тържествения ден.

greshki-pri-letnite-svatbi

Грешки на сватбите и как да ги избегнем

Ако ги имате пред вид в процеса на подготовката, можете да избегнете някои сюрпризи.

  • Избор на шумно място за церемонията. Летните сватби често се провеждат на открито, но е добре да се вземат предвид такива фактори като близостта на пътя с поток от превозни средства, възможност за съседство с тълпи хора, излезли на разходка и т.н.
  • Некомфортни условия. Липса на тенти. Летните сватби са много красиви и могат да бъдат много некомфортни, ако предварително не се погрижите за място, където гостите да могат да се скрият от палещото слънце.
  • Време за фото сесията. Ако сте определили фото сесия на обяд, когато слънцето е много силно, ще бъде много сложно да се направят снимки без нежелани сенки, които не може да премахне и най-добрия фотограф.
  • Не забравяйте за дъжда. Дори ако прогнозата уверено обещава слънчево и ясно време, е по-добре да бъдете подготвени за дъжд и да няма, отколкото да се окажете неподготвени.

Грешки на сватбите, които гостите не обичат:

 

  • Принудително участие в конкурси. Не всеки обича да бъде център на внимание, да участва в конкурси, да хване букета или жартиера… Не трябва да заставяте никой от гостите да прави каквото и да било и да го поставяте в неловко положение.
  • Икономия от храна и отличен декор с минимум забавление. Красивия декор за сметка на вкусната храна и забавлението могат да разочароват вашите гости.
  • Чакане на опашка. Никой не обича да губи време по опашки, дори това да са за снимки с младоженците или за поздравление. Затова едно добро планиране ще ви помогне да се избегнат подобни грешки.
  • Твърде много дълги речи и тостове. Не става въпрос да прекъсвате говорещите по средата на изречението, но трябва да помислите възможности за безопасно прекъсване на продължително говорене.
  • Твърде дълго време между брачната церемония и тържеството в ресторанта. Често това е времето, в което се правят красиви фото сесии, но ако помислите за някаква ангажираност през това време на гостите, всеки ще може да получи от този тържествен ден максимално удоволствие, включително и гостите и самите младоженци.

 


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.