Пристъпвайки към работа организатора на събитието има уникалния шанс да подари на своите клиенти и гостите прекрасен опит, и той може да се превърне този опит в незабравимо преживяване.

Престън Бейли е не само основател и главен вдъхновител на компанията Preston Bailey, но и един от световните гуру в индустрията и пример за милиони сватбени агенти, декоратори и дизайнери.

В своя блог, Preston дава на начинаещите организатори и декоратори съвети и споделя своите лични професионални наблюдения.

praznik-s-DREAM- AGENCY

Ето 5 начина да се уверите, че гостите си  прекарват добре по време на вашия празник според Престън Бейли.

  1. Съставяйте програма подобно на слоеве

Независимо дали става дума за промени на осветлението или необичайна доставка на храни и напитки, Престън винаги предлага на клиентите си смяна на декора на всеки 20-30 мин. по време на целия празник. Има нещо наистина забележително как гостите реагират на такива неочаквани моменти. Това дава още по-голяма тръпка и всички се чудят какво ли следва после.

  1. Бъдете внимателни към гостите

Огромните централни композиции могат да изглеждат изглежда добре отдалеч, но гостите не ги ценят високо, ако вазата ще им попречи да виждат човека пред тях. Музиката също е важен компонент на събитието. Ако тя е прекалено силна, гостите могат да се чувства некомфортно когато разговарят помежду си.

  1. Изказванията трябва да бъдат кратки, мили, интересни и достатъчно прости

Дългите речи и скучните тостове не са в полза на ниво едно събитие.

  1. Измислете план за придвижване на вашите гости

Входовете и изходите в цялото празнично пространство трябва да са интуитивно разбираеми. Гостите трябва да имат лесен достъп до безопасен трансфер до домовете им или хотели. Ако не осигурите транспорт след събитието, не забравяйте да поръчате едно или две таксита предварително така, че гостите да не трябва да чакат твърде дълго.

  1. Благодарете на гостите

Благодарете на гостите на вашия празник. Някои от тях идват от много далеч за да прекарат този специален ден с вас, и със своето присъствие те изразяват доброто си отношения към вас. Лично благодарете на особено специалните гости за тяхната любов и преданост.

Ако следвате съветите на Престън Бейли гостите ви ще се чувстват добре и вие ще имате един прекрасен празник!


Ние ценим Вашето време …

 

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.