Организиране на специално събитие с екипа на DREAM AGENCY

20 години MEXON – Happy Birthday!

Компания МEXON отпразнува своята 20- годишнина с бляскаво парти

MEXON- компанията лидер в производството на перилни и почистващи препарати, тази година чества своята 20- годишнина. Организатор: Dream Agency

Организиране на фирмено парти

20 години Мексон | Специално събитие

Website: www.mexon.bg

Големият си юбилей фирма MEXON отпразнува на бляскаво парти в хотел Санкт Петербург в Пловдив. Празника компанията сподели със своите партньори, клиенти, служители и приятели.

MEXON е компания, която с марките си MEDIX, ALVINA, LEX, RAZOR и STILENA всекидневно се стреми да направи живота на всяко българско семейство по-лесен, по-добър и по-здравословен.

 450- те госта на MEXON бяха посрещнати от управителите на фирмата. Професионален фотограф направи снимки на всички за спомен, а присъстващите увековечиха пожеланията си към компанията на рекламно пано, специално изработено за случая. Елегантни хостеси посрещнаха и настаниха гостите по местат им.

Луксозна украса потопи всички присъстващи в уютната атмосфера на ресторанта и не след дълго партито започна. Водещ на събитието бе не кой да е, а самият Димитър Рачков. Дичо и бандата му се погрижиха на 20 годишния юбилей на MEXON музиката и хитовете да са на ниво, а дамите от квартет Интро бяха специалната изненада от служителите на фирмата, към управителите.

Пищна заря озари небето в чест на MEXON, а огромна празнична торта подслади още повече голямото събитие.

Честването на 20- годишния юбилей на MEXON продължи до ранни зори.

Събитието се осъществи благодарение на DREAM AGENCY, които бяха организатори на звездния юбилей.

За нас беше изключителна чест, да бъдем част от този незабравим празник и да представляваме юбилея като организатори на това специално събитие.

20 years mexon Event management

Организиране на специално събитие | Event Management


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.