Ако поканите DJ на вашата сватба без водещ, или на сватбата ще има само DJ, има някои нюанси, които трябва да бъдат взети под внимание. Ще ви дадем няколко полезни съвета.

  1. Разположение на диджея в залата. Разположете DJ и неговото оборудване по-далеч от възрастни гости, както и от семейства с деца, тъй като силната музика бързо ще ги измори.
  2. Информираност. Задължително трябва да предоставите на диджея план на мероприятието, както и да обясните неговата роля в него ( кога и каква музика трябва да включва).
  3. Говорещ DJ. Ако на сватбата нямате водещ, помолете диджея да обяви първите наздравици, дайте му списък с имената на родителите, за да може да ги обяви. Не трябва да изисквате много от него гледна точка на забавленията, тъй като той все пак не е водещ.
  4. Плейлист. Често съветват „Помолете за примерен списък на песни, с които разполага DJ, защото не трябва да имате кардинални разминавания във вкусовете“. По-добре сами да му представите списък с песни, които не трябва да присъстват на празника и които не ви харесват. Въз основа на този списък DJ ще може да ви предложи примерен плейлист за вашата сватба. Не трябва да изисквате от него списък с всички песни, с които разполага, тъй като те могат да са хиляди.
  5. Комфортни условия на работа. Уточнете има ли място за диджея в залата на ресторанта, където ще бъде сватбата. Желателно е да има удобен вход за пренасяне на оборудването.
  6. Лична среща. Разберете дали на сватбата ви ще бъде именно човека, с който общувате. Запознайте се с диджея предварително лично, защото на сватбата не трябва да възникват казуси за разрешаване.
  7. Добрият DJ е ситият DJ. Тази поговорка е в ход при водещите, които много често работят със свой диджей. И тя е вярна на 95%. Не забравяйте да сложите на масата му вода и храна.

Съобразете се с тези съвети, за да избегнете недоразумения и да не се огорчите в един от най-важните дни от вашия живот.


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.