Говорейки за клетви или обещания по време на сватба, става въпрос за топли и ласкави думи, които младоженците си казват по време на брачната церемония. Брачната церемония е от най-трогателните и любими за всички моменти, който по сила може да се сравни само с излизане на булката от дома си, придружена от нейния баща.

Това могат да бъдат ваши обещания, думи на благодарност или думи на любов. НЕ Е ВАЖНО какво ще говорите, НО ВСИЧКО, което кажете ще бъде много ВАЖНО!

Разбира се, по-добре е предварително да помислите над това, което ще говорите. Но не учете наизуст измисления текст, назубрените думи няма да звучат съвсем искрено.

Как да се подготвите за брачната церемония така, че да намерите тези думи в точния момент? Ако сте много развълнувани и вашата реч не се получава,  опитайте се отговорите на някои водещи въпроси.

  1. Спомнете си как за първи път видяхте своя избраник. Какво почувствахте? Какво си казахте? Дори в началото да не сте го харесвали, не се стеснявайте да разкажете за това. Искреността е залог за успеха.
  2. Кога осъзнахте че сте влюбени? Опишете какво усещахте в този момент, от какво се страхувахте, колко силно се надявахте на взаимност. Може да споменете конкретен случай или ситуация, това ще добави емоционалност.
  3. Помислете за това как е протичал вашия живот преди срещата с любимия човек. Разкажете как се обогати живота ви благодарение на любимия.
  4. Кой е той за вас? За какво го цените? Защо пред вас сега стои именно този човек?

Прочетете още веднъж и изберете какво бихте искали да кажете на любимия човек, в един от най-важните дни във вашия живот. И бъдете готови, че произнасяйки тези думи, на брачната церемония, вие ще бъдете обкръжени от ридаещи от умиление  гости, решили да споделят този прекрасен миг с вас и вашия любим мъж.


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.