Организацията на партита не е лесна задача. Но много по-сложно е да се организира мероприятие на високо ниво. За да го реализирате, се нуждаете от много старание и опит, каквито, за съжаление, начинаещите промоутъри нямат. Следователно замислената им идея остава несъвършена.

Kak- pravilno- da- organizirame -parti

Доста често причината за това е несъответствието на сезона с характера на събитието. Един от често срещаните видове партита, наречен „open air“, ще бъде организиран ирационално в студените месеци на пролетта и есента. През деня слънцето може да ви затопли малко, но през нощта температурата рязко спада, често критично се приближава до нулата. Малко вероятно е да зарадвате вашите гости в студена вечер с чаша алкохол с ръка. Затова организацията на партитата трябва да се планира няколко седмици предварително или по-добре  1-1,5 месеца предварително.

Допълнителната информираност за клуба или заведението, където ще се проведе събитието, плановете на другите промоутъри по това време, никога не вреди. По-добре е да наемете целия клуб; идеален вариант е да наемете бар.Не всички заведения се съгласяват с това. Ако сте в списъка на най-добрите му наематели, тогава просто работите по установена схема. Но във всеки случай трябва да се уверите, че оборудването под наем е в добро състояние и няма да възникнат спорни и неприятни ситуации. Трябва да сте сигурни, че собствениците на клуба няма да ви покажат сметката за предполагаемо счупеното светодиодно осветително устройство или някакъв скъп строб.

Разходите ще отидат не само за наемане на клуб, но и за покана на професионален DJ. За целта, трябва да съставите приблизителния си бюджет предварително. Цените за наемане на столични клубове са различни, всичко зависи от района на местоположение, мащаба, оборудването и търсенето. Парите за наемане на DJ може да си ги спестите, ако имате познат, който може адекватно да го замести. Други разходи за партито са придобиването на декори, оформителни платна, различни аксесоари и елементи за дизайна на клуба.

Ако имате възможност, не се скъпете за организацията и провеждането на партито. В края на краищата, ако искате да надминете всички очаквания и да спечелите името « страхотен промоутър», то и вашата отдаденост трябва да бъде на ниво.

 

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • 4 × 4 =