Сватбата е красиво, ярко събитие, което двойката иска да направи незабравимо. Иска ти се да имаш сватба, която да запомниш за цял живот.

Svatba-v-retro-stil

През последните години са много популярни сватбите в Ретро – Стил,  в традицията на началото и средата на ХХ век. Този оригинален празник ще върне вас и вашите гости във времето на вашите баби и дядовци. Атрибути на това време ще бъдат ретро автомобил, ретро музика и съответните дрехи на младоженците, прически и аксесоари.

Svatba-v-retro-stil -3

Svatba-v-retro-stil -3

1332143218_vintage-wedding-dresses-yolan-crisflowers_dr14

Рокли в ретро стил. Трябва да кажем, че роклите са били прости, рокли с бродерии и къдрички, задължително шапка и дълъг воал.

nevesta-svadbe-stileSvatba-v-retro-stil (2)

LOS ANGELES, CA - JUNE 12:  Recording artist Katy Perry arrives at City Of Hope Honors Clear Channel CEO Bob Pittman With Spirit Of Life Award - Red Carpet at The Geffen Contemporary at MOCA on June 12, 2012 in Los Angeles, California.  (Photo by Michael Kovac/Getty Images for City of Hope)

Прически в ретро стил. За вашата ретро прическа можете да използвате и перука. Изберете според имиджа на булката шапка с широка лента. За прическата е важно да стилизирате детайли, които да подчертаят ретро стила.

Svatba-v-retro-stil (4)Svatba-v-retro-stil (6)

Грим в ретро стил. Гримът през това време се характеризира с бледа кожа, използването на тъмни сенки и винен цвят червило. Именно по това време са се появили изкуствените мигли и черната очна линия.

Svatba-v-retro-stil (3)

 

Svatba-v-retro-stil (10)

Незабравимата обстановка на сватбите в Ретро – Стил се създава с детайли: украса на масите, сватбените покани, мебелите, рамки и огледала…

Вижте още:

Интересни и необичайни сватби – 1 част

Кой е най-удачния сезон за вашата сватба?


Ние ценим Вашето време …

 

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.