Всеки професионалист знае, че в бизнеса няма незначителни подробности.

business -meeting-

Правилна обстановка за делова среща

Така например, една добра сделка може да се провали не само заради неправилно построените преговори, но и заради атмосферата, която не предразполага към делова среща.

 Ето защо не е препоръчително първия сериозен договор да се сключва в ресторант, в който не е предвидена отделна заседателна зала.

Точно както  интериора на апартаментите влияе на емоционалното състояние на всички свои жители, обстановката по време на важен разговор може да свърши добра работа.

Правилното оформление на конферентната зала бързо ще настрои участниците на делова вълна, а сигурността и изолацията на заседателна зала ще подарят увереност в надеждността на потенциалния партньор.

Ако се познавате дълго с човека, който планира да ви стане партньор, или на когото вие искате да предложите временно сътрудничество, задачата значително се опростява – просто изберете това място, в което двамата ще се чувствате комфортно. Важно е да не забравяте, че всяко нещо идва с времето си. Не злоупотребявайте с алкохолни напитки по време на важен деловата среща! Започнете да празнувате сделката, след като тя е сключена.


Ние ценим Вашето време …

 

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.