Ако вие или вашите роднини се придържате към религиозни правила, ще ви бъде нужна консултация с представители на духовенството относно датата на вашата сватба.

Що се отнася до светския живот, при всичките му разнообразни правила, конкретни и единствено верни  отговори няма. Така че не се колебайте да определите датата на вашата сватба в удобно за вас и вашите гости време. В практиката има щастливи двойки, сключили брак по различно време в годината. И както показва практиката, датата на сватбата, както и сезона, не са оказали влияние на техния щастлив живот. Същото може да се каже и за семействата, които много внимателно са се отнесли към всички знаци и традиции …

zimna-svatba

Така, че съветът е – решавайте сами и не се страхувайте от нищо, относно времето за вашата сватба.

Ние можем само да ви дадем някои практични съвети. Например, много по-евтино и лесно е, разбира се, ако организирате вашата сватба през зимата, късна есен и ранна пролет ( освен около коледните празници, заради корпоративните празници). През тези сезони има по-голям избор на заведения, няма проблеми с лимузините, както и с водещи, диджеи, фотографи и всички, заети с организацията на сватбата, а това означава, че може и да се „пазариш“ по-добре.

Ако все пак искате вашата сватба да бъде през лятото, за тези, които искат да спестят, са подходящи делничните дни, защото те са по-малко заети.

В крайна сметка, ако двойката е обединена от любов, ако те не могат да живеят един без друг, ако решението да сключат брак е осъзнато, ако те са разбрали, че истинското щастие е само в семейството, то никакви признаци, обреди или обичаи няма да могат да повлияят на дългия и щастлив семеен живот.  Смело изберете датата на вашата сватба!

 


 Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.