Вашият смартфон е вашата връзка с останалия свят и близките ви. Именно това прави предпазването му толкова важен елемент по време на неговата употреба.

Изборът на скъп модел с всякакви екстри е инвестиция в комфорта ви, но какво още е нужно да направите, за да се насладите на удобствата за по-дълго време?

Заложете на калъфи за телефони Samsung с топ качество и стилна визия, която да подчертае вашия ежедневен аутфит и безупречния ви вкус. Съветът на специалистите от etuo е да се фокусирате върху здравината и естетическото оформление при избора на гръбче, което може да използвате с години! Ниските цени са също ключов критерий при покупка, като тях можете да откриете в много онлайн магазини. 

kalafi-za-telefon-dream-agency.bg

Защо е важно винаги да използвате калъф за телефон

Високата защита на телефона зависи от избора на сигурен калъф, който да предпазва от удари при падане и системни неизправности при намокряне или замърсяване. Освен модерен дизайн кейсът трябва да е направен от устойчиви материали, за да бъдат ъглите, екранът и задната част на смартфона добре защитени.

Кои модели са най-сигурни

Има много видове калъфи за телефони, които се определят за сигурни – силиконови, кожени, дървени, бронирани, тип “книги” и пластмасови. На който и от тези гърбове да заложите, няма да сгрешите, защото всички те са удароустойчиви и са налични за всяка една марка и модел мобилни устройства, разказват от etuo.bg.

Ако съумеете да предпазите устройството от баналните механични повреди посредством сигурен кейс, то несъмнено ще ви служи много дълго време, което на свой ред е и икономически изгодно за вас като потребители. 

Какво е важно при избора 

Покупката на сигурен гръб за смартфон не бива да се прави емоционално – т.е. да гледате само външния му вид. Ето кои са важните детайли, които не трябва да пренебрегвате:

  • материалите за изработка на гръбчето – от един силиконов до друг силиконов калъф има голяма разлика. Някои модели може да са надеждни, а други не съвсем, въпреки еднаквите материали, използвани в производството на аксесоара. Качеството е водещо в случая;
  • прилепването му към корпуса на телефона – ако калъфът за телефон не прилепва плътно, това подлага на риск и здравината на устройството. Уверете се, че всяка една част от корпуса е покрита добре, включително и ъглите;
  • нивото на защита – то е пряко свързано с предните две точки, но също така зависи и от основното предназначение на кейса. Има водо- и удароустойчиви, за предно и задно предпазване (флип и тип “тефтерите”) и др. 

От etuo съветват да не бързате с избора си и да обмислите внимателно всяко едно налично предложение. 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • 18 − 16 =