За да разберем как да организираме празник изненада, трябва да се определят критериите за разпознаване на обичайния ден от празничния. Кое прави празника празник?

Фееричност, размах, море от позитивни емоции, сюрпризи, подаръци и много вълнуващи приятни моменти.

praznik-iznenada-0

Как да организираме празник изненада?

За целта ще ви бъде необходимо:

Подарък;

Нетрадиционни опаковки;

Ленти, балони, плакати, картички;

Серпентина.

praznik-iznenada

Какво трябва да направите?

Важно е на празника да се радвате не само вие, но и всички останали. Можете да поздравите близките, като ги предупредите предварително, а може и да организирате изненада.  Приятни изненади обичат всички, затова за успеха на празника можете да не се съмнявате. Най-важното в тази работа е да спазвате строга секретност.

Всички празнични изненади могат условно да бъдат разделени на подаръци – сюрпризи и поздравления – сюрпризи. Ако искате да направите грандиозен празник, комбинирайте и двете.

Когато приготвяте подарък – сюрприз, погрижете се не само подаръка да бъде изненада, но и самата опаковка. Например, трябва да подарите скъп телефон или плейър. Вземете някаква книга, изрежете вътре кухина, съответстваща на размера на подаръка. Сложете подаръка вътре и завържете книгата с подаръчна панделка. Зашеметяващият ефект от такъв подарък ще надмине очакванията ви.

Ако сте решили да направите на близък човек за неговия празник поздравление-изненада, започнете подготовката за това много по-рано и обмислете всеки детайл.

Разберете предварително къде ще отиде виновника за тържеството на своя празник, след като се върне у дома. За по-голяма сигурност включете и неговия най-добър приятел в подготовката на вашия сюрприз. Приятелят му, намирайки се близо до него, тайно ще може да ви съобщава за всяко негово движение.

През това време с другите помощници украсете дома на рожденика с приготвените плакати, балони, всевъзможни ленти. Когато приятелят ви подаде сигнал, пригответе се да посрещнете рожденика.

За да засилите ефекта на изненадата, оставете първата стая, в която ще влезе рожденика без украса. Скрийте се в съседната стая и чакайте да влезе виновника за тържеството. След това всички заедно в унисон го поздравете. Поздравленията могат да бъдат придружени от експлозия на фойерверки и хвърляне на серпантини.

Ако рожденикът обича забавни фотографии, пригответе за него ярка шапка, клоунски нос, голяма панделка и други празнични атрибути.

podarakВесел празник!

Ако искате да направите нещо наистина запомнящо се и да се оставите в ръцете на нашите креативени специалисти, заповядайте тук:

Парти “Изненада“  или  “Изненадай любим човек”


Ние ценим Вашето време …

 

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на събития | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.