На 14.9.2015 се проведе експониране на новия модел Форд Мустанг 2015 в Пловдив на паркинга пред хотел Рамада Тримонциум.

Представяне на новият „Форд Мустанг 2015“ за Европа от Мото-Фое

Дългоочакваният юбилеен модел беше изложен с отворени врати и любителите на марката имаха възможност да усетят комфорта на купето, да разгледат луксозното табло,волан и 6 степпена скоростна кутия с удобно разположен скоростен лост. 

За най-запалените, служителите от MOTO PFOHE Пловдив показваха двигателя на колата:

– 5.0 литров V8 двигател , 435 конски сили.  

На разглеждащите бяха предоставени информационни материали, а за най-малките имаше балони.

Новият Форд Мустанг 2015 

 

ford

ford-2

 

 

 

ford-3

ford-1

 

 

 

 

 

 

Още за Форд Мустанг:

От 20 януари колата е вече в свободна продажба в Европа. Прототипът бе показан за пръв път пред публика още през 2013-а. Производството му започна в края на миналата година, за да отбележи 50 годишнината на един от най-известните модели в света. За това кратко време от Ford дори пуснаха и модифицираната от Shelby версия GT350 с най-мощния атмосферен V8 произвеждан досега от Ford.

Бюджетният вариант с 3.7-литровия V6 за съжаление ще се предлага само в Америка, а заради по-високите данъци в Европа той ще бъде заменен от средно позиционирания като цена 2.3-литров EcoBoost с немалкото 310 конски сили и 433 Nm въртящ момент. Така изборът ще бъде сведен до две опции, като втората ще бъде големият 5.0-литров Coyote V8. Мощността му за съжаление ще бъде намалена на 412 конски сили в сравнение с американския му събрат, който разполага с 435.

За да удовлетворят всички вкуове, моделът се предлага и в кабрио вариант.

ford-5

ford-4

Цените в момента започват от около 75 000 лева за Mustang с двигател EcoBoost и ръчна шестстепенна ръчна скоростна кутия, а за кабриолет със същите характеристики цените започват от 83 700.

Големият 5-литров V8 започва от 86 600 лева за ръчна шест степенна скоростна кутия и 92 400 за автоматик. За любителите на кабриолетите цените са съответно от 92 400 за ръчна предавка и 98 200 за автоматик.

Колата се предлага с 5 годишна пълна гаранция без ограничение в пробега.

Оборудването на колата включва:

Електически стъкла, електрохромно огледало за обратно виждане с автоматично затъмняване, Климатична инсталация с двузонов автоматичен контрол на температурата, MyKey-възможност за персонализация на настройките на ключа за повишаване на безопасността при млади водачи, Автопилот, Вентилация на седалките, Безключов достъп и „Старт“ бутон, Камера за заден ход, Задни паркинг сензори, Автоматични чистачки със сензор за дъжд, Илюминирани прагове, Амбиентно вътрешно осветление, Трип компютър с 4,2“ цветен дисплей, Приложение за писта, Система „Line Lock“- задържане на предните колела със спирачките и форсиране на място за подгряване задните колела и лонч контрол (само за ръчна скоростна кутия), Планки за превключване на предавките от волана (само за автоматична трансмисия).

Част от екстериора са:

19“ машиннополирани черни алуминиеви джанти с гуми 255/40 R19, Прожекторни светлини в страничните огледала с пони изображение, Ксенонови фарове, LED дневни свитлини, LED задни свитлини.

Кратка история на модела:

Производството на колата започва на 9 март 1964 г. и е представена на публиката през 17 април 1964 г. на международния панаир в Ню Йорк.

Това е най-успешният модел  на Форд направен след Модел А.

Той събра 22 000 продажби в първия си ден, с което постави началото на мъсъл карите, както и на състезанията с Камаро на Дженерал Мотърс и Баракуда на Крайслер. Също така вдъхновила купета като Тойота Celica и Форд Capri.

ford-6

Източници: ford.bg , fakti.bg


Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Реклама и PR  | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации.