10 начина наистина да изненадаме любимия

1. Купете от онези, светещи във тъмното, малки звездички и ги залепете на тавана над леглото му, така, че да образуват например “ Обичам те “ или каквото друго искате да напишете с тях. Още …

2. Купете на партньора ви малко букетче от живи цветя, с което да украсите дневната му. Заместете едно от цветята с подобно изкуствено. Поднесете украсата с думите “ Ще те обичам докато и последното цвете увехне “

3.Следващият път, когато вали (и не е твърде студено, разбира се) забравете чадърите и мушамите и излезте с партньора си навън – потичайте под дъжда, вкусете капките по устните му, докато целите се намокрите и освежите, А когато се приберете един горещ душ и топла напитка ще запалят истински пожар от чувства.

4. Ако заминава купете едно много-много мъничко подаръче и незабелязано го сложете в дъното на куфара му – така ще го види чак когато е далеч и ефектът ще е двоен.

5.Ако партньорът ви заминава за няколко дни, кажете му, че толкова се тревожите за него, че сте му намерили бодигард да го пази. После му дайте малко плюшено мече …

6. За специален случай, когато сте купили кутия бонбони да се почерпите, отворете целофана от едната страна съвсем внимателно, после без да личи, че кутията е отваряна, пъхнете вътре малка бележка с любовно стихче за него, върнете кутията, залепете целофана с прозрачно тиксо. Така изненадата от едно “ Обичам те“ ще достави истинска наслада.

7. Говорете с родителите на партньора ви и разберете коя е била любимата му приказка или детска книжка – това е добра идея за романтичен подарък.

8. Когато той е болен вкъщи, направете всичко възможно да си вземете почивен ден, за да се грижите за него. Вземете видеокасети под наем, сгответе му топла супа и просто бъдете с него.

9. Купете на партньора ви малко букетче от живи цветя, с което да украсите дневната му. Заместете едно от цветята с подобно изкуствено. Поднесете украсата с думите “ Ще те обичам докато и последното цвете увехне „

10. Подарете му една “ вълшебна кутийка“ и му кажете понякога да я отваря „профилактично“, всеки месец слагайте по нещо мъничко за него, за да го изненадвате отново и отново.

Ако искате да направите нещо наистина запомнящо се и да оставите в ръцете на нашите креативени специалисти, заповядайте тук:

Парти „Изненада  или  „Изненадай любим човек“

Как да изненадаме любимия човекИзточник: http://www.az-jenata.bg