Събитие: Топ-ергените на финалната права

Свободните мъже в България събират пари за построяване на църква

Остават пет дни до обявяването на резултатите в първата по рода си класация.

За първи път класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА стартира през ноември месец 2013г.

Ergen_whtie За първи път класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА стартира през ноември месец 2013г. До 31 май/събота/ тези, които все още не са дали своят глас, имат възможност да изберат свободните мъже в България в категориите – Шоубизнес, Спорт, Бизнес и Политика. Медиен партньор на инициативата е светския сайт SVETSKO.BG, на чиято страница се намира и самата платформа за гласуване. Повече от 6 месеца най-популярните вестници, списания, онлайн и електронни медии подкрепиха уникалната по рода си класация.

През следващите пет дни всеки може да подкрепи своят фаворит в надпреварата. Според правилата имаправо да се гласува само веднъж във всяка една от четирите категории. Ергените са избирани сред най-популярните свободни мъже в България, тези за които всички говорят. Най-желаните БГ ергени – красиви и не толкова добре изглеждащи, щастливи или нещастни в любовта, но до един чаровни, популярни и не чак толкова известни. Подобна разноцветна компания от най-изкушаващите свободни мъже на републиката е събрана в специалната селекция. За първи път в класацията са включени и наследниците на едни от най-заможните фамилии в нашата страна.

Организаторите на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА ще раздадат специални статуетки на победителите във всяка една от категориите. Те са решили да избягат от стандартните церемониии затова най-желаните ергени ще бъдат изненадани от популярни и красави дами, които лично ще им поднесат призовете на ексклузивна вечеря. През лятото пък предстои най-оборотните ергени да се съберат на специално парти под наслов „Нощта на ергените“, което ще се вихри на морето и плажа в най-оборотния музикален клуб – Hacienda Beach в Лозенец. Изненадите тепърва предстоят!

 

Вече е ясна и благотворителната кауза, която ергените ще подкрепят. Най-желаните български мъже ще участват в дарителската кампания за набиране на средства за изграждане на Православен Храм „Рождество Христово“ в район „Младост“ в гр.София. В нея ще се включат почти всички от тях като дарят средства за благородната инициатива.

А каква е временната класация за всяка една от категориите, може да научите на:

https://www.facebook.com/ergennagodinata

Надпреварата продължава до 31 май /събота/, след което няма да има възможност повече да се гласува. Крайните резултати ще бъдат обявени на 2 юни/понеделник/, когато ще стане ясно кои са родните топ-ергени.

Организиране на събития | DREAM AGENCY ;  Източник: PR Agency IGM