Странно HENDRICK’S парти събра любителите на най-необичайния джин

 

 Тази седмица HENDRICK’S, Тhe unusual gin, беше домакин на едно невиждано досега парти, което се проведе в Университетската ботаническа градина в София. 

HENDRICK'S партиНяма как да очакваме нещо стандартно от джина, чиито съставки включват екстракт от краставици и листа от рози. Единственото логично в това е, че розите използвани в производството са български, но дотук. Вместо обичайните лимон и лайм за овкусяване и декорация на коктейлите с HENDRICK’Sсе използват резени или спирали от краставици.

За да усвоят тези техники, на своеобразния хепънинг бяха поканени представители и служители на най-големите и известни заведения в София, а също така журналисти и популярни личности. Необичайното събитие провокираше гостите с нетипичните игри и забавления, типично в стила на марката, чиито основни характеристики са различното и леко откаченото. Някои от гостите се преобразяваха в специален кът с помощта на модни стилисти, а други пък „предлагаха главите си“ за чудновати снимки. Градината бе напълно променена, преливаща от рози и краставици. Двойка на кокили, професионални танцьори и подбрана селекция музикални парчета допринесоха за специалното настроение и създадоха усещане за невероятната HENDRICK’S„епоха“. Екстравагантно облечени актьори-аниматори на HENDRICK’S подканваха гостите да участват в не по-малко откачени игри на специално провеждащата се Олимпиджиниада. Те се състезаваха в обелването на краставици, след което бягаха щафета по двойки с трикрак панталон.

Други пък бяха провокирани да се състезават в търкаляне на шапка-бомбе с помощта на чадър. HENDRICK'S парти Невероятната Джиностанция изкушаваше с разнообразие от необикновените миксове HENDRICK’Sи чудните елементи от краставици, лаймове, лимони, люти чушки, босилек, естрагон и магданоз, които украсяваха по приказен начин чашите със странните еликсири.На самото събитие, бе представен – Fever-Tree– новият премиум микс за коктейли. Напитките на Джиностанция бяха дело на необикновените майстори на Българска Барманска Гилдия.

  Феновете на странните и приказни изживявания, които с нетърпение очакват горещото лято, могат да започнат тренировки още сега с някои HENDRICK’S миксове и коктейли. А самия джин можете да откриете в специализирани магазини. Ако предпочитате наготово да ви поднесат магия в чаша, барманите от по-добрите заведение в София и страната със сигурност ще задоволят този каприз.

 ***

ОЩЕ ЗА HENDRICK`S:

 Hendrick’s е уникален джин, произвеждан на малки серии, по специална рецепта на семейната дестилерия William Grant & Sons, в така нетипичната за джин Шотландия, но с използване на вековнататрадиция на дестилирането, както и изобилието на чиста мека вода. Hendrick’sпритежава удивително високо качество и учудващо странна комбинация на съставките си, които представляват прекрасна палитра от 11 растителни продукти, добивани от четириразлични краища на света. Hendrick’s по необикновен начин съчетава дестилат от два вида казани и по този начин създава божествено мек и хармоничен джин, който притежава своебразен характер и хармоничен баланс на фините аромати. С изкушаващото сисъчетание на чудноватите екстракти от краставици и листенца от рози, Hendrick’s успешно печели феновете си из цял свят – хора, които търсят различното и нетипичното.

 Още любопитна информация може да научите на: http://www.hendricksgin.com/


 

ОЩЕ ЗА ДЕСТИЛЕРИЯТА:

 Hendrick’s се произвежда от William Grant & Sons -независимата, семейна дестилерия, основана от William Grant през 1886 г. Тя все още се контролира от петото поколение на фамилията. Дестилериятя притежава някои от водещите световни марки алкохол, като Grant`s, Glenfiddich , Tullamore Dew и Sailor Jerry.

Организиране на събития | DREAM AGENCY ;  Източник: PR Agency IGM

Още снимки:

HENDRICK'S (2) HENDRICK'S (4) HENDRICK'S (7)