Новият бранд our choice организира

Новият бранд Our Choice направи премиера

Христина Ванчева, Димитър Павлов и Емил Спахийски разказваха за своят избор в живота

 На “чаша ръчно брано грозде с различен прочит” в Склада Design Gallery бяха представени първите две вина Our Choice. Идеята за избора на вино и изборите, които ни водят в различни посоки в живота подкрепиха три различни и интересни личности: Христина Ванчева – управител на агенция A team,  Димитър Павлов – радио и телевизионен водещ и Емил Спахийски – журналист.

С много очарование и жар те споделиха истории за личните си избори, с което придадоха за уютната  атмосферата на събитието и искрящото настроение на гостите. Точно това, което се получава винаги, когато споделяме чаша добро вино с приятели!

Our Choice („Нашият избор“) е точно това, което подсказва името – грижливо селектирани и отбрани вина и винарни, които предлагат високо качество, различна култура, нови усещания, дух на експериментаторско начало и възможност за различен избор. Our Choice е нов бранд на нашия пазар – частна марка на компанията Авенди. Избор на качествени вина на разумна цена Виното може да бъде най-доброто според нас в България, но може да бъде и превъзходно бяло вино от Нова Зеландия или изключително розе от Прованс. Обединяващото за този бранд е фактът, че всяко едно от тях е внимателно подбрано и специално селектирано, за да достави качеството и емоцията, която всеки от нас иска да изпита от чаша истински хубаво вино.

Може да се запознаете с дегустационните характеристики за всяко едно от тях, но нашия съвет към вас е, да се запознаете лично!

Our Choice 2010

Merlot & Syrah
Гроздето се бере ръчно в 10-килограмови кошници и внимателно се сортира на специални маси. След бурната и тихата ферментация виното отлежава във френски бъчви в продължение на 12 месеца. Бъчвите са 40% двугодишни и 60% тригодишни.

Жив, наситен гранатов цвят. Носът е фин, интензивен и комплексен. Ароматите на горски плодове, слива и череша, типични за мерлото се допълват от характерните за сирата почва, пушек и минералност. Вкусът е хармоничен и приятен, отличава се с меки танини, добити в резултат на съзряването в дъбовите бъчви. Финалът е пикантен с умерена дължина.
Our Choice 2010

Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot
След като е добре узряло, гроздето от подбрани парцели се бере ръчно в 10-килограмови кошници и впоследствие се сортира на специални маси. След бурната и тихата ферментация виното отлежава във френски бъчви в продължение на 18 месеца. Бъчвите са 30% нови, 30% едногодишни и 40% тригодишни.

Цветът е пурпурен, наситен и дълбок. Носът е интензивен, многопластов, траен и завладяващ. Ароматите на зрял плод, черни боровинки, ядки, чушка и подправки са умело съчетани и повлияни от продължителното съзряване в френски дъбови бъчви. Тялото е богато, мощно, обло с отличен обем и уникален вкусов аромат. Виното е изключително балансирано и се отличава с чудесна дължина и запомнящ се финал.