Има много различни видове партита, по-известните от които са частни, корпоративни, клубни и тематични. Организацията на всяко парти, без значение от вида, отнема много време, средства и енергия.

За да избегнете това,  винаги има възможност да се обърнете към специалисти по организиране на празници, за повечето от които това не е просто работа, а стил на живот.

corporativno-parti

Може би най-популярни сред всички видове партита са корпоративните събития. Не е тайна, че почти всяко събитие от корпоративен характер е белязано от масово празнуване на членовете на компанията, независимо от повода: било то Нова година, годишнина на фирмата, 8-ми март. При провеждане на такива партита могат да бъдат поканени професилнални актьори, поп звезди и други творчески личности. Разбира се, изборът на мястото за провеждане на партито, неговото оформление и организация се осъществява от истински професионалисти. А приказното завършване на идеалното фирмено парти ще бъде зрелищна заря.

klubno-parti

Клубните партита са предназначени предимно за младежите, които се стремят към разширяване на своя кръгозор  и намиране на нови приятели. Много често тези партита се организират именно с цел, младите хора да се запознаят един с друг и да завържат определени отношения или просто да си прекарат времето интересно. На клубните партита фойерверките почти никога не свършват, но отново поп звездите, точно както и стриптийз шоуто могат да се окажат в центъра на вниманието на присъстващите.

chastno-parti

Частните партита са малко по-различни от клубните празници. Основната разлика е в това, че на частните партита в повечето случаи присъстват познати хора, тъй като подобни мероприятия се организират в чест на определено събитие в живота на човек или негов личен празник. Ако  в провеждането на частно парти участват професионалисти, занимаващи се с организиране на празници, броя на техните услуги едва ли може да се нарече изчерващ, тъй като списъка с услугите, които ще бъдат предоставени на клиента, ще сформира сам потенциалния клиент.

tematichno-parti

Тематичните партита много често се организират в чест на определено културно събитие или определена културна общност, обединени от еднакви възгледи за живота, науката, изкуството и т.н. Оформлението на подобни празници се осъществява в зависимост от повода, заради който се провеждат. И колкото по-сериозен е той, толкова по-отговорен трябва да бъде подхода на хората, които се занимават с организацията на тези партита.  

 

Вижте още:

Организиране на фирмени събития

101+15 интересни игри и конкурси. Е-Помагало за организиране на интересен и запомнящ се корпоративен празник. Тиймбилдинг идеи.


 Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Организиране на сватби и годежи | Организиране на събития | Организиране на личен празник