Организирането на фирмени събития, гала вечери, банкети – това отнема време, което изисква определени умения и знания. За да може фирменото парти, юбилея на компанията, рожденни дни на сътрудниците и други значими събития в живота на вашия екип да бъдат ярки и забележителни, си струва да се обърнете към професионалисти.

firmeni-sabitia-1

Основните видове фирмени събития:

Corporate Events
Под това име се комбинират Рождени дни на фирмата, Празнични дати, Юбилеи, Нова година и други големи корпоративни празници.
Related Events
Това могат да бъдат ежемесечни събития на именници с необичaйни поздравления, рожденни дни на сътрудници или ръководство. Също така, към Related Events се отнасят професионални празници или индивидуални програми за топ-мениджмънта.

HR-Events

 Доста популярен вид програма, която носи мотивационен характер. Тук влизат празнични програми за децата на сътрудниците на фирмата, Teambulding  за сплотяване на колектива, тържествено връчване на премии, дипломи, награди и др.

Special Events

За този вид корпоративни събития се нуждаете от специален повод, като например откриването и започване на нови проекти или събития,  участие в спонсорски програми, откриване на нов офис, утвърждаване на корпоративна идентичност,  приключването на отчетната година.

Trade Events

Програми за VIP-клиенти на компанията, както и дилърски и дистрибуторски мероприятия.

Организиране на банкети, птовеждане на юбилей тържества и корпоратвини събития.

Корпоративните събития, особено тържества, свързани с датата на годишнината на компанията или награждаване служителите не трябва да бъде формално и скучно. От това до колко проесионално е съставен сценария на празника зависи успеха на цялото мероприятие.

Специалистите от DREAM AGENCY с радост ще се заемат с организацията на всяко тържество:  банкети и партита, подготовка и провеждане на грандиозни корпоративни мероприятия с богата празнична програма. Организирането на фирмените събития неизменно започва с изучаване на историята и структурата на Вашата фирма, определяне на главната тема на предстоящия празник.

DREAM AGENCY ще помогне  в организирането и провеждането на Вашите тържества, посветени на именниците на вашата фирма, ще подготвим оригинални поздрави за успешните топ-мениджъри. Завладяващо и весело протичат празниците, организирани от нас за децата на вашите сътрудници.


 Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Организиране на сватби и годежи | Организиране на събития | Организиране на личен празник